Linyola torna a maridar Festa Major i Fira de la Camamilla i Tractors Antics

Presentacio Festa Major i  Fira Camamilla 2019 de Linyola
photo_camera Presentacio Festa Major i Fira Camamilla 2019 de Linyola

Linyola es prepara per a un cap de setmana intens d'activitats de lleure, cultura i música que la Comissió de Festes ha organitzat en el marc de la Festa Major. Un programa que arrancarà el divendres amb la preparació de la tradicional Cassola de Linyola, la més antiga del Pla d'Urgell, una convocatòria gastronòmica que reunirà als cassolaires a la plaça Planell a partir de les 5 de la tarda. Aquest àpat se servirà al vespre al pavelló poliesportiu, amb una previsió que rondarà els 800 participants.

La plaça Planell va acollir la mostra d'artesania i productes derivats de la camamillaCom a fet divertit, destacar que la Comissió de Festes després de buscar infructuosament un personatge per fer lectura del Pregó, va inventar La Chucky. Segons Meritxell Queral, membre de l'organització, la voluntat és sorprendre el veïnat amb una imatge divertida.

El cartell es prolongarà fins al dilluns dia 20, però abans, Linyola farà un parèntesi, diumenge, per compaginar la celebració amb la Fira de la Camamilla i Tractors Antics. El certamen, que celebra la sisena edició, està dedicat al sector de les plantes aromàtiques i medicinals, amb una mostra expositiva que es compaginarà amb tallers, exposicions i la rua i dels tractors històrics.

Podeu consultar tots els actes de la Fira de la Camamilla i Tractors Antics en aquest enllaç

Serà el segon any consecutiu que Linyola aposta per a celebrar de manera conjunta la Fira de la Camamilla i la Festa Major a causa de l'increment de participació que han percebut en els darrers anys a la festa popular del mes de maig

Mostra de tractors clàssics i històrics en la Fira de la Camamilla de Linyola (2)L'alcalde de Linyola, Àlex Mases, va destacar que en el marc de la festa s'inaugurarà el mural El somni de Lucia, obra de l'artista Anna Pulido, que ha realitzat a la nova plaça de Ca la Pipa.

Mural a la plaça de Ca la Pipa de LinyolaEl cartell de l'oferta musical el comformaran l'Orquestra Nova Saturno, Surprise, Band The Rock, Banda Neón i DJ David Beatz. Així mateix, també hi haurà els espectacles per a totes les edats d'Acrobàtic Pack, i per als més joves, del Circ de Margarito i Nurula i Disco per Xics. Aquest últim precedirà al show Bona Nit Benparits!, de Fel Faixedas, que clourà la festivitat. Tot plegat, una festa popular dissenyada amb la voluntat de satisfer al màxim públic possible.

Activitats en la Fira de la Camamilla de Linyola (4)Segons Meritxell Queralt, després de l'exit de l'any passat, es repetirà l'Escape Room, enguany dedicat a la temàtica nuclear i com a novetat hi haurà un simulador del joc Fortnite.

Comentaris