23.05.2022 |
Territoris.cat

La Llar de Jubilats de Bellvís celebra el trenta cinquè aniversari

En el marc de la commemoració de l'aniversari, es va retre homenatge a setze veïns del municipi que van néixer l'any 1930.

Homenatge als veïns de Bellvís que nan néixer l'any 1930.
Homenatge als veïns de Bellvís que nan néixer l'any 1930.
La Llar de Jubilats de Bellvís celebra el trenta cinquè aniversari

El municipi de Bellvís va celebrar aquest diumenge el trenta cinquè aniversari de la Llar de Jubilats, un acte que va presidir Joan Reñé president de la Diputació, a qui van acompanyar el president del Consell Comarcal Josep Maria Huguet, i l'alcalde del municipi Joan Talarn, i el president de la Llar Antonio Sans.

Homenatge als veïns de Bellvís que nan néixer l'any 1930.La commemoració va començar amb un acte litúrgic en Església de L'Assumpció, i tot seguit es va traslladar al Pavelló Poliesportiu, on es van dur a terme els parlaments, i l'homenatge a setze veïns del municipi que van néixer l'any 1930, als que se'ls va lliurar una placa commemorativa.

Reñé, va destacar l’important paper que juga la gent gran per transmetre els valors més essencials i els ha encoratjat a continuar essent protagonistes aportant el seu coneixement per enfortir encara més la comunitat i el país. Reñé també va agrair la generositat de totes aquelles persones que amb el seu esforç i treball han fet possible que avui siguem on som i ha destacat Homenatge als veïns de Bellvís que nan néixer l'any 1930.l’important paper que juga la gent gran per transmetre els valors més essencials.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva intervenció encoratjant la gent gran de Bellvís a continuar essent protagonistes aportant el seu coneixement per enfortir encara més la comunitat i el país.

Per la seva banda Joan Talarn, va agrair la feina que dia a dia es fa des de l'Esplai, donant un important servei a la gent gran del municipi, una tasca valuosa i lloable que s'ha fet al llarg de treta cinc anys, i en la que el consistori hi continuarà col·laborant, en el marc de la seva voluntat de mantenir l'estat del benestar del municipi.

La Llar de Jubilats de Bellvís celebra el trenta cinquè aniversari
comentaris