02.10.2022 |
Territoris.cat

Màgia, comèdia i vermut, a la tercera setmana de la Cua d'Estiu de Fondarella

El festival de Fondarella arriba al seu equador amb l'oferta, per primera vegada, d'un espectacle de màgia a càrrec del Mag Bala  

Cua d'Estiu magbala inteiror
Cua d'Estiu magbala inteiror
Màgia, comèdia i vermut, a la tercera setmana de la Cua d'Estiu de Fondarella

La tercera setmana de la Cua d’Estiu, el festival d’espectacles de petit format que se celebra a Fondarella i que enguany arriba a la seva cinquena edició, barrejarà aquest cap de setmana propostes de màgia, una comèdia teatral i una nova cita amb el vermut de productes de proximitat. El festival, que arriba al seu equador, incorpora per primera vegada un espectacle de màgia, que anirà a càrrec del Mag Bala.

Les activitats s’iniciaran el divendres 23 de setembre a les 9 del vespre al Cal Ros, on el Mag Bala presentarà el seu espectacle Toca’m, on l’humor i la interacció amb el públic formen part de l’ADN del show.Cua d'Estiu crisiperpètua texte

El dissabte 24 de setembre, Cal Ros tornarà a acollir a les 9 del vespre la representació de la comèdia Escamot Màtrix de la companyia de Balaguer Crisi Perpetua. En l’obra, quatre dones que es troben entre l’espasa i la paret decideixen fer­‐se terroristes. Un espectacle amb l’humor com a protagonista.

Una de les novetats de l’edició d’enguany de la Cua d’Estiu, el vermut, es tornarà a celebrar aquest diumenge 25 de setembre amb el maridatge dels formatges de Formatges Camps del Palau d’Anglesola  i la mel de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer. A més, hi haurà l’actuació del duo acústic Walkin’ Roots.

Igual que en l’edició de l’any passat, el públic que valori les actuacions del festival entrarà en el sorteig d’una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel amb encant per cortesia d’Ilertravel.

La Cua d’Estiu és una proposta artística que aposta per vincular cultura i patrimoni. Els promotors de la iniciativa són la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja. El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Fondarella, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Màgia, comèdia i vermut, a la tercera setmana de la Cua d'Estiu de Fondarella
comentaris