Meritxell Gené tanca el cicle Biblioteques amb DO al Castell del Remei

Els participants en l'acte van poder visitar el celler del Castell del Remei i conèixer la història de la família Girona, fundadors del celler

Nova edició del cicle  Biblioteques amb DO
photo_camera Visita guiada al Celler del Castell del Remei en el marc de Biblioteques amb DO

Per a una cinquantena de persones de la comarca, la pluja i la lleu nevada de la matinada del dissabte, no van ser inconvenients suficients per assistir a l'acte de cloenda del cicle Biblioteques amb DO, que es va celebrar en el celler del Castell del Remei.

Visita guiada al Celler del Castell del Remei en el marc de Biblioteques amb DOUna visita guiada a les instal·lacions del celler, i un esmorzar al més pur estil tradicional, amb arengada i raïm, acompanyat dels vins Castell del Remei, van donar inici a l'acte, en el que incorporava la part artística i musical, la cantautora lleidatana Meritxell Gené; la compositora va presentar el seu nou disc que porta per títol Branques.

El cicle de Lletres i Vins que organitza la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, es va inaugurar amb la presentació del llibre Els vins de Costers de Segre, a la que va seguir una Conversa entre professionals amb Tomàs Cusiné, enòleg, i Quim Català, mestre cerveser. Posteriorment va ser el torn per a l’escriptora i periodista Empar Moliner, que va portar a Mollerussa la xerrada Llegir i escriure.

Durant tot el febrer s’ha pogut visitar a la Biblioteca l’exposició fotogràfica Terra endins de Sarah Bejerano, en què els visitants podien gaudir de 17 imatges captades en grans espais i petits racons del Pla d’Urgell. El cicle d'enguany també va encomanar una edició limitada de vi, amb 150 ampolles de Vilosell etiquetades per a la Biblioteca Jaume Vila.

comentaris