22.05.2022 |
Territoris.cat

Més de 300 persones llegeixen Roald Dalhl en la 5à Marató de Lectura en Veu Alta al Saló del Llibre

D'altra banda aquest vespre la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa se sumarà a la quarta edició de la Revetlla de Sant Jordi que promou el Servei de Biblioteques de Catalunya amb un acte en el qual William Shakespeare en serà el protagonista.

marató saló 1
S’espera que entre lectors i públic més d’un miler de persones visitin avui el saló.
Més de 300 persones llegeixen Roald Dalhl en la 5à Marató de Lectura en Veu Alta al Saló del Llibre

Més de 300 persones participaran al llarg de tota la jornada d’avui  en la 5a Marató de Lectura “Llegim en veu alta” que, en aquesta ocasió, ha volgut retre homenatge a Roald Dalhl, un dels grans escriptors de la literatura infantil i juvenil del segle XX i de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement. L’activitat, que es duu a terme dins el 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i té una durada de 12 hores ininterropudament, s’emmarca dins el programa Mollerussa Municipi Lector que té per objectiu promoure el gust per la lectura entre el públic infantil i juvenil. 

A banda d’alumnes de Primària i Secundària dels centres escolars de la ciutat també s’han afegit a l’activitat membres de diferents entitats socials, culturals i esportives així com ciutadans a títol individual. Per això, s’espera que entre lectors i públic més d’un miler de persones visitin avui el saló.

Revetlla de Sant Jordi i vermut amb ballada de sardanes

D’altra banda, aquest vespre la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa se sumarà a la quarta edició de la Revetlla de Sant Jordi que promou el Servei de Biblioteques de Catalunya amb un acte en el qual William Shakespeare en serà el protagonista, l’any que es commemora el 400 aniversari de la seva mort.

La revetlla, que tindrà lloc a les 9 del vespre, estava prevista a la terrassa de la biblioteca, tot i que si plou es traslladarà a la sala d’exposicions del Centre Cultural. La vetllada, que està organitzada per Mollerussa Saó de Ponent, Teatre de Butxaca, la mateixa Biblioteca i l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Juvenil de Mollerussa, inclourà música amb &Band, formada per alumnes de l’Escola Municipal de Música, una instal·lació/exposició sobre textos de William Shakespeare i un concurs-divertiment al voltant de la figura d’aquest mateix autor, que serà conduït per Carles Crespo del Teatre de Butxaca.

Les activitats programades per Sant Jordi continuaran demà al saló amb un vermut i una ballada de sardanes a càrrec de Cobla Lo Castell a les 12 del migdia i a dos quarts de 5 de la tarda amb l’espectacle de titelles Els misteris de la princesa i el drac, a càrrec de Teatre Aula.

Així mateix, a les 6 de la tarda i a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la presentació dels nous gegantons de Mollerussa, el Pepito i la Carme, nascuts de la iniciativa popular impulsada pel Casal Popular l’Arreu, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Associació de Dones Albada, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l’Orfeó Renaixença i el Casal Popular l’Arreu de Mollerussa amb el suport de l’Ajuntament. a Fundació

Més de 300 persones llegeixen Roald Dalhl en la 5à Marató de Lectura en Veu Alta al Saló del Llibre
comentaris