Mig miler de gorres venudes en la festa Posa't la Gorra de Mollerussa

Edició 2019 de la Festa Posa't la Gorra a Mollerussa
photo_camera Edició 2019 de la Festa Posa't la Gorra a Mollerussa

Els mollerussencs van mostrar un cop més la solidaritat aquest diumenge amb la participació en la festa Posa't la Gorra que va celebrar l'Associació de Nens amb Càncer de Catalunya (AFANOC), al Parc Municipal amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa. Una convocatòria que va permetre vendre mig miler de gorres, les darreres unitats del model que va dissenyar Agatha Ruiz de la Prada.

Edició 2019 de la Festa Posa't la gorra a MollerussaPer tercer any consecutiu, el teixit associatiu, i el públic familiar de la capital del Pla d'Urgell va voler donar suport als infants i adolescents afectats pel càncer i les seves famílies, centenars de persones que van participar en una quinzena d'activitats i actuacions amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil i recaptar fons per mantenir els serveis que gratuïtament ofereix l'entitat.

La matinal es va completar amb les actuacions de zumba amb Alícia i Shaqua Famílies en Moviment, la màgia amb KARY-mag i música de la banda mollerussenca Fa1na

Edició 2019 de la Festa Posa't la gorra a Mollerussa 1El moment més emotiu el van protagonitzar dos joves de l'AFANOC Lleida que van fer lectura del manifest, acompanyats per membres de la Junta de l'entitat i per autoritats. A través d'aquest text, han posat la veu a necessitats i sensacions que han viscut en primera persona durant el procés de la malaltia.

Edició 2019 de la Festa Posa't la gorra a Mollerussa 4Els fons recaptats amb la venda de la gorra, es destinen d'una banda al manteniment dels serveis que l'AFANOC ofereix gratuïtament als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida durant la seva estada a l'hospital i també quan retornen al territori a través del suport psicosocial a les delegacions de Lleida i Tarragona, i per l'altra a La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s'han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

Comentaris