Miquel Iceta visita a Francesc Reig, avi centenari de la llista del PSC a Torregrossa

La candidatura socialista ha aprofitat per mostrar al Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta,  les mancances i problemàtiques del municipi.

Miquel Iceta amb la candidatura del PSC a Torregrossa.
photo_camera Miquel Iceta amb la candidatura del PSC a Torregrossa.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, es va reunir aquest diumenge amb la candidatura socialista de Torregrossa on ha participat en una xerrada, carregat d'emoció perquè entre els candidats socialistes es trobava l'avi Francesc Reig, de cent-un anys.

Miquel Iceta i  Francesc Reig a TorregrossaReig va explicar a Iceta, que trobava que tot estava molt embolicat i que hi ha en general, una situació molt convulsa, però que creu fermament que s’ha de lluitar sempre, i per aquest motiu donava suport a la candidatura que encapçala el seu nét Francesc Carrique.

La candidatura socialista va aprofitar per mostrar al Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, les mancances i problemàtiques del municipi. Des d’una rotonda davant l’Ajuntament i que reclamen a la Diputació des de fa molt temps fins a la situació desastrosa que té el municipi pel que fa al subministrament elèctric, que els fa patir microtalls contínuament.

Francesc Carrique va explicar que la més important és treballar per fer un Centre de Dia. A Torregrossa hi ha un edifici multifuncional inacabat que ha estat i continua sent una hipoteca pel poble.

Comentaris