Miralcamp esdevindrà punt de trobada dels amants dels tractors amb la Segona Trobada de Tractors Antics

La segona edició arriba amb novetats, com un circuit que podran recórrer els més petits amb els seus propis 'tractorets'

Trobada de tractors Miralcamp
photo_camera Diumenge arriba la segona Trobada de Tractors Antics de Miralcamp - Foto: Ajuntament de Miralcamp

Miralcamp celebrarà aquest diumenge 26 de març la Trobada de Tractors Antics, la segona edició d'aquesta jornada que celebra l'entrada a la primavera una exposició de tractors antics i un seguit d'activitats que reunirà gent d'arreu i que s'estendrà al llarg del dia, tant pels grans com pels més petits.

Així, a les 10.30 hores, es donarà el tret de sortida a l'exposició de tractors, que ocuparà  l'avinguda dels Països Catalans i la plaça Sant Jaume. La trobada serà amenitzada per l''speaker' Oscar Millán.

Com a novetat d'enguany, trobem una activitat dirigida als infants: el 'Circuit infantil amb tractorets per a la mainada més pagesa', un recorregut en què els menuts podran viure l'experiència de pagès de primera mà amb el seu propi tractor, amb el qual recorreran un petit circuit adaptat.  L'activitat tindrà lloc entre les 10.30 i les 11.30 hores a la plaça Sant Jaume.

Finalment, a les 12.00 hores, serà el torn dels tractors grans, que recorreran el terme municipal de Miralcamp tot fent desfilar multitud de tractors de tots els models i anys.

A més, durant tot el dia, el Museu del Caragol (un espai únic que acull més de 4.000 caragols en totes les seves formes, col·leccionades per Ramon Massot) i l'Església de Sant Miquel obriran les seves portes als visitants que vulguin descobrir-los.

comentaris