21.04.2021 |
Territoris.cat

Ricard Pastó i Eva Ribalta els millors temps lleidatans en el Campionat de Catalunya de Cros

El Campionat de Catalunya reuneix més de 2.000 atletes a Mollerussa
Ricard Pastó i Eva Ribalta els millors temps lleidatans en el Campionat de Catalunya de Cros

Els blaugrana Mohamed Zarhouni i Montse Mas s’han proclamat aqust diumnge campions de Catalunya de Cross en imposar-se a la prova celebrada a Mollerussa, on s’hi han aplegat prop de 2.000 atletes. El campionat es disputava tant a nivell individual com per clubs, proclamant-se campions en aquesta modalitat d’equips el CA La Sansi, tant en homes i en dones. Els millors lleidatans han estat Ricard Pastó i Eva Ribalta, ambdós dels Xafatolls.

El Campionat de Catalunya de Cros en la pista d'atletisme de MollerussaPel que fa a la prova masculina, després de gairebé 10 kilòmetres de lluita, el triomf s’ha decidit per només 5 segons de marge en favor de Mohamed Zarhouni, del FC Barcelona, pel davant del seu company de club Ibrahim Ezzaydouny. El primer ha fet un temps de 29.31, per 29.36 del segon, i ben a prop ha entrat també el tercer classificat, Jonathan Romeo (CA Lloret-La Selva). El lleidatà més ben classificat ha estat Ricard Pastó (Xafatolls), al lloc 11. Pel que fa a l’apartat d’equips, el campió, el CA La Sansi, ha totalitzat 47 punts, i l’han seguit el CA Montornès, amb 66, i el Cornellà At., amb 91.

Imatge dels participants en el Campionat de Catalunya de Cros 1Quant a la categoria femenina, la cursa ha estat un duel entre les dos màximes favorites, Montse Mas (FC Barcelona) i Laia Andreu (CA Granollers). Al final, la blaugrana s’ha endut el triomf amb un temps de 34.34, amb Laia Andreu entrant segona a 20 segons (34.54). El tercer lloc del podi ha estat per a Janeth Becerra (CA La Sansi). La millor representant dels clubs lleidatans ha estat Eva Ribalta (Xafatolls), que ha entrat al lloc 15. Per clubs, el CA La Sansi ha guanyat en sumar 35 punts, per 40 de l’Avinent Manresa i 44 del CA Granollers.

Aquesta competició tornava a les comarques lleidatanes després de 25 anys d’absència, quan es va celebrar a Arbeca. Concretament, aquesta ha estat la setena vegada que el Campionat de Catalunya de Cros se celebrava a Ponent

Organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa i l’AA Xafatolls, la prova ha comptat amb un centenar de voluntaris i ha tingut com a escenari ha estat el Parc de la Serra, amb la pista d’atletisme com a punt de sortida i arribada. La cursa sènior s’ha disputat sobre un recorregut de 9.600 metres. Per tal de donar cabuda a totes les categories, s’han habilitat quatre circuits diferents que, a banda de la pista d’atletisme, també recorreran el circuit de cros d’hípica i el d’autocros.

Ricard Pastó i Eva Ribalta els millors temps lleidatans en el Campionat de Catalunya de Cros
comentaris