06.12.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa acollirà diumenge la Fase Prèvia Catalana de la Danone Nations Cup de futbol

La capital del Pla d'Urgell serà la seu de l'etapa precedent corresponent a Lleida i Tarragona, en què prendran part 24 equips de categoria aleví

Copa Danone
L'alcalde Marc Solsona amb el president del CFJ Mollerussa, Robert Ortega, i Francesc Gil, de la Danone Nations Cup, entre altres
Mollerussa acollirà diumenge la Fase Prèvia Catalana de la Danone Nations Cup de futbol

El Camp Municipal de futbol de Mollerussa serà l’escenari, aquest diumenge 14 de febrer, de la Danone Nations Cup, ja que la capital del Pla d’Urgell serà una de les quatre seus de la Fase Prèvia Catalana d’aquesta competició destinada al futbol de categoria aleví i que ha estat presentada aquest dimarts a l’Ajuntament.

Concretament, Mollerussa acollirà l'etapa prèvia corresponent a Lleida i Tarragona, en què prendran part un total de 24 equips, dels quals 14 són tarragonins (entre els quals destaca el Nàstic), un andorrà (l’Encamp) i els altres 9 de Lleida: Fif Lleida, Atlètic Segre, Balàfia, Bordeta, Cervera, AEM, Balaguer, Tàrrega i l’equip amfitrió, el CFJ Mollerussa. Aquests 24 equips quedaran dividits en grups, la meitat dels quals competiran el diumenge al matí (de les 9.00 a les 15.00 hores) i l’altra meitat a la tarda (de les 15.00 a les 21.00 hores).

Fif Lleida, Atlètic Segre, Balàfia, Bordeta, Cervera, AEM, Balaguer, Tàrrega i el CFJ Mollerussa, els equips lleidatans

Els campions de cadascuna d’aquestes sessions es guanyaran el dret a participar en la Fase Final Regional del Nord-est, que tindrà lloc al mes de maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que el RCD Espanyol té a Sant Adrià de Besòs.

La presentació a Mollerussa ha comptat amb la presència de l’alcalde, Marc Solsona; del president del CFJ Mollerussa, Robert Ortega, i del representant de l’organització de la Danone Nations Cup, Francesc Gil. Solsona ha volgut destacar el fet que la ciutat "es vagi consolidant a poc a poc com a seu d’aquesta competició i que ho faci a través d’un club de referència com és el CFJ Mollerussa”. L’alcalde també ha subratllat que l’organització d’aquesta Fase Prèvia Catalana suposa “un repte” i s’ha mostrat convençut de l’èxit de la iniciativa.

Paral·lelament, es disputaran tres altres fases finals estatals a Bilbao (zona nord), Madrid (centre) i Sevilla (sud). Els campions de les quatre fases finals es disputaran el títol espanyol també al maig a l’estadi de Cornellà-El Prat, el guanyador del qual representarà el futbol estatal a la final mundial de la Danone Nations Cup, que enguany es disputarà a França i on hi haurà equips d’una vintena de països.

Mollerussa acollirà diumenge la Fase Prèvia Catalana de la Danone Nations Cup de futbol
comentaris