28.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa acull aquest cap de setmana el millor del tennis taula lleidatà

Més de 70 palistes, dels quals 20 són de la capital del Pla d'Urgell, s’han citat al Provincial Absolut

CTT Mollerussa. Nota de premsa- Mollerussa acull el millor del tennis taula lleidatà interior
El pavelló 11 de setembre serà l’escenari de la competició, que comptarà amb 16 taules
Mollerussa acull aquest cap de setmana el millor del tennis taula lleidatà

El Club Tennis Taula Mollerussa organitza aquest cap de setmana del 17 i 18 de juny l’última cita del calendari de la FCTT Lleida, el Provincial Absolut. Més de 70 palistes d’arreu de la província de Lleida i Andorra, 20 de Mollerussa, s’han inscrit en les diferents proves: equips, individual i dobles. El pavelló 11 de setembre serà l’escenari de la competició, que comptarà amb 16 taules per dur-la a terme.CTT Mollerussa. Nota de premsa- Mollerussa acull el millor del tennis taula lleidatà Cartell texte  

La prova d’equips donarà inici a la competició el dissabte al matí i s’allargarà durant tot el dia. Una prova que mostra canvis respecte a edicions anteriors i és que enguany la Federació ha permès la participació a tots els jugadors que han competit a lligues nacionals, mentre que en anys anteriors només ho permetia als que ho feien en lligues provincials. Diumenge es duran a terme les proves d’individual i dobles amb la mateixa premissa.  

Les competicions per equips es faran dissabte, mentre que diumenge es faran les proves individuals i dobles

El CTT Mollerussa vol continuar el seu regnat a les competicions provincials, tal i es demostra en les quatre victòries que s’ha assolit en els quatre oberts de la temporada, la qual cosa ha permès el lideratge als diferents rànquings: edats, absolut i veterans. Ara falta posar la cirereta del pastís i fer un bon paper al Provincial Absolut, han valorat des del club amfitrió. 

Entre els premis hi ha un viatge per a dues persones, un àpat en un restaurant de Lleida, dues potes de pernil, entrades a un circuit termal, entre d’altres.

Mollerussa acull aquest cap de setmana el millor del tennis taula lleidatà
comentaris