09.05.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa acull aquest cap de setmana la tercera Fira del Sentir amb 60 expositors

L'esdeveniment comptarà amb una trentena de tallers i conferències sobre teràpies naturals

fIRA DEL SENTITS  (5)
La fira potencia el sector de les teràpies naturals
Mollerussa acull aquest cap de setmana la tercera Fira del Sentir amb 60 expositors

Mollerussa es convertirà de nou els dies 26 i 27 de setembre en la capital de les teràpies i l’alimentació natural amb Estima’t, la tercera edició de la Fira del Sentir i que comptarà amb una seixantena d’expositors. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de l’organitzadora de l’esdeveniment, Mercè Soler, i del representant de la Cambra de Comerç de Lleida, Josep Anton Gaya, ha presentat aquest dimarts aquest esdeveniment que comptarà amb una trentena de tallers i conferències sobre teràpies naturals.

Solsona ha indicat que aquest esdeveniment, que coincidirà també amb Lo Vermutet, ja s’ha convertit en una cita anual pel fet que cobreix una “temàtica en la qual hi havia un buit i  s’ha demostrat que genera una demanda”.Fira dels Sentits Recurs

En aquesta edició s’ha volgut donar també una especial rellevància a la dansa i la música i les seves diferents tendències, segons ha explicat Mercè Soler. Així, pel que al ball es podrà experimentar amb l’Esctatic Dance, la dansa Contact o la dansa Paneuritmia mentre que en l’apartat musical es comptarà amb la presència de quatre actuacions musicals, tres d’elles amb grups de les terres de Lleida com són Lauzeta, amb Núria García i Joan Baró, el músic senegalès Alu Spear o el grup Esperit de vi, que s’endinsa en la memòria popular del cançoner tradicional.

El certamen se celebrarà a les places Major, de Manuel Bertrand i de l’Ajuntament, mentre que els tallers i jornades es faran al Centre Cultural i el Teatre de L’Amistat

Pel que fa als espais, a més a més de les places Major, de Manuel Bertrand i de l’Ajuntament també, es tornaran a utilitzar el Centre Cultural i el Teatre de L’Amistat on es duran a terme diferents tallers i xerrades.

Per la seva banda, Josep Anton Gaya ha destacat la importància del fet que Mollerussa aculli iniciatives d’aquest tipus, ja que es genera activitat de cara al comerç i al sector serveis.

Mollerussa acull aquest cap de setmana la tercera Fira del Sentir amb 60 expositors
comentaris