Mollerussa acull l'11è Concurs de Música de Cambra amb 2.000 euros en premis

Grup instrumental que participa en el segon Concurs de música de cambra EMMM
photo_camera Grup instrumental que participava en edicions anteriors del Concurs de música de cambra.

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué organitza l’11a edició del Concurs de Música de Cambra, que arriba amb premis valorats en prop de 2.000 euros a repartir entre els participants en quatre categories diferenciades en funció de l’edat. El concurs tindrà lloc el dia 29 de juny al Centre Cultural i hi poden participar joves intèrprets des de 6 a 18 anys.

Es tracta del punt i final al 6è Curs de Música de Cambra que es durà a terme al centre la setmana del 25 al 28 de juny i que oferirà al alumnat inscrit en aquesta franja d’edat la possibilitat de potenciar la pràctica instrumental i vocal mitjançant classes col·lectives, jocs i tallers específics.

El curs va adreçat a l’alumnat interessat en endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s’imparteixen a l’escola així com en percussió

El curs inclou una classe magistral sobre Educació i relaxació corporal per a músics, a càrrec de la professora Laura Tarradellas. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entrar a les piscines municipals per 10 euros al dia, així com l’acollida matinal de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 per 10 euros tot el curs.

De cara a l’alumnat més petit, també es tornen a repetir per quart any les Estades Musicals que acullen nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, només en horari de matí i amb una programació específica basada en la construcció d’instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d’instruments.

comentaris