Mollerussa Comercial digitalitza els seus associats

Presentació projecte Ascodi a Mollerussa 1
photo_camera Presentació projecte Ascodi a Mollerussa

L'associació de comerciants Mollerussa Comercial, conscient de la necessitat d'estar presents en el món digital, com a estratègia per millorar les vendes, ha proposat als seus associats formar part de l'Associació de comerços digitalitzats (Ascodi), un projecte que neix a la capital del Pla d'Urgell amb la voluntat de convertir-se en xarxa de divulgació digital del comerç de Catalunya.

Aquest dijous es va presentar el projecte a una cinquantena de membres de Mollerussa Comercial, que es van mostrar receptius davant una eina que els ha de servir per tenir una major presencia a les xarxes

Ascodi proposa als comerciants una plataforma en la qual tindran una pàgina web, aplicacions per al pagament en línia, i una revista en paper com a catàleg de presentació del que es pot trobar en la plataforma digital. El projecte també preveu una aplicació anomenada detiending Mollerussa en la que els membres de l'associació podran presentar els seus productes, perquè el client pugui comprar o reservar els articles.

Presentació projecte Ascodi a MollerussaDetiending, pretén convertir-se en una xarxa on hi sigui present un gran nombre d'establiments comercials de tot el territori Català, sectoritzats per poblacions, amb la qual es pugui general una interactivitat comercial i de promoció dels mateixos municipis.

El desplegament del projecte s'iniciarà en les pròximes setmanes amb la confecció dels webs personalitzats de cada establiment, posteriorment es duran a terme diversos tallers de formació, per tal que els comerciants aprenguin a gestionar les pàgines, així com interactuar amb les xarxes social Facebook, Twitter o Instagram. Aquest projecte s'era totalment gratuït per als associats en el primer any, segons van destacar els impulsors d'Ascodi.

comentaris