17.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa Comercial et porta de viatge a Lapònia

Mollerussa Comercial 4
L’associació ha organitzat una campanya de rasques per promoure la compra de proximitat als seus establiments
Mollerussa Comercial et porta de viatge a Lapònia

Publireportatge

Arriba el fred, la boira, i la foscor de la nit conquereix cada dia més minuts de llum. L’hivern és aquí i les festes nadalenques s’aproximen. Són temps que conviden a reflexionar, a fer balanç i a agrair els moments viscuts a totes aquelles persones especials de les nostres vides.

Mollerussa Comercial ens brinda l’oportunitat, un any més, de compartir experiències amb els amics i la família, i de demostrar l’estima que sentim al seleccionar el bo i el millor de cadascun dels seus establiments. mollerussaNADAL

La seva campanya nadalenca arranca amb el Mercat de Santa Llúcia, una de les efemèrides més entranyables i familiars que organitza. El dissabte 9 de desembre tot tipus de parades van omplir de productes tradicionals i d’il·lusió la plaça de l’Ajuntament. S'hi van poder trobar des de flors de Nadal a figures de personatges del pessebre, detallets pel Tió, regals confeccionats artesanalment, etc.

La màgia del Nadal també s'ha fet visible a la capital del Pla d’Urgell amb la il·luminació dels arbres de Mollerussa Comercial. Aquests es col·loquen a totes les entrades dels comerços associats, i hi restaran al llarg de les festes. Els aparadors d’aquestes botigues despleguen els seus encants davant dels compradors amb les decoracions més originals i nadalenques. I el motiu d’això és que moltes d’elles participaran en el concurs d’aparadors que promou l’associació. També s'ornamenten les entrades dels establiments amb un conjunt d’estrelles pintades al terra, i que juntament amb la selecció de nadales que es poden escoltar pels carrers i places de la ciutat, fan encara més especials els passejos pel centre de Mollerussa. 

Estarem d’acord que les festes de Nadal són un període ple d’il·lusió pels petits de casa. És per aquest motiu que Mollerussa Comercial també ha pensat en ells i ha organitzat cinc trobades amb dos pares Noels, els dies 15, 16, 22, 23 i 24 de desembre, just abans que el llegendari senyor del Nord passi per les cases de les nenes i els nens a repartir regals.

Els obsequis, però, també arribaran als no tan petits de la mà de Mollerussa Comercial. L’associació ha organitzat una campanya de rasques per promoure la compra de proximitat als seus establiments. Aquesta s'ha iniciat el 15 de desembre i es prolongarà fins al 5 de gener. Els premis a sortejar són un viatge a Lapònia, 1000 Molleuros – equivalents a 1000 euros– a gastar en un sol dia, el 4 de gener de 2018,  en establiments que accepten aquesta moneda, 70 premis de 25 Molleuros i 700 entrades a l’aventura de Nadal, que té lloc al Pavelló Pla d’Urgell del 26 de desembre al 4 de gener. A més a més, amb cada butlleta-rasca no guanyadora, s’entrarà a un sorteig de 5 premis de 100 Molleuros.

Mollerussa Comercial et porta de viatge a Lapònia