Mollerussa Comercial torna a ser referent impulsant el format de promoció JuliolFest

Mollerussa trasllada el comerç al Parc Municipal amb un gran encert 1
photo_camera Mollerussa trasllada el comerç al Parc Municipal amb un gran encert

El sector comercial de la capital del Pla d'Urgell, capitanejat per l'associació Mollerussa Comercial ha tornat, a demostrar la seva capacitat creativa i innovadora en els formats de promoció de la ciutat. L'associació va impulsar la iniciativa Open Night fa cinc anys trencant tots els esquemes de format de promoció de rebaixes, combinant en una nit tota l'oferta de la ciutat amb les propostes de lleure i gastronomia en el mateix centre comercial i en un horari de 12 a tres de la matinada, que mai s'havia fet.

MOLLERUSSA JULIOL FEST 2017 from Plandora SCP on Vimeo.


Mollerussa trasllada el comerç al Parc Municipal amb un gran encert 2Després d'aquesta proposta el sector ha tornat a trencar, amb la proposta JuliolFest, en aquest cas amb un caire molt més estiuenc i atrevit, ja que en aquest cas la combinació es feia amb una important presència gastronòmica i traslladant les botigues al Parc Municipal.

Va ser precisament l'acurada distribució de les parades i el marc atractiu i refrescant del Parc el que va convertir la primera edició de JuliolFest en tot un èxit de públic i un generós volum de vendes. La iniciativa es va dur a terme divendres i dissabte en horari de tarda nit, el que encara va fer més atractiva la proposta.

La presència del chef de la Boscana Joel Castanyé, entre Dj's, grups musicals, nimació infantil i tallers, van completar un programa de cap de setmana, que sense cap mena de dubte torna a crear escola en les iniciatives de promoció comercial.

  

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement