Del 28 al 30 d'abril

Mollerussa es prepara per acollir la Mobile Week Catalunya 22

El taller de monstres amb circuit integral obrirà la programació, que també acollirà la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital

Activitats de l'edició 2021 de la Mobile Week Catalunya a Mollerussa
photo_camera Activitats de l'edició 2021 de la Mobile Week Catalunya a Mollerussa

La ciutat de Mollerussa serà, per tercer any consecutiu, una de les seus de la Mobile Week Catalunya. 

La primera activitat programada arribarà el dijous 28 d'abril, a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de la mà d'un 'Taller de monstres amb circuit integral'. Es tracta d'una proposta adreçada al públic infantil, que s'iniciarà al voltant de les 18.00 hores.

El programa continuarà el divendres 29 d'abril amb la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, coorganitzada per Fira de Mollerussa i la firma Xtrategics. Seguidament, el Networking Lunch Mobile Week Mollerussa, que es desenvoluparà al restaurant Resquitx, i l’activitat 'Aigua i Tecnologia. Passat, present i futur', prevista pel dissabte al matí, amb visita guiada per l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i posterior Kahoot on els participants posaran en comú els aprenentatges.

La Mobile Week Catalunya 2022 és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona impulsada juntament amb la Generalitat de Catalunya per apropar la tecnologia a la ciutadania

Que Mollerussa esdevingui seu d'aquesta trobada és fruit de la dinàmica de la ciutat engegada en els darrers anys, la qual s'ha adherit a altres iniciatives com la ciutat SmartLab, així com d’altres que estan en marxa com ara l’Institut d’Emprenedoria i Innovació de Mollerussa o la creació de l’espai Rural Agrotech de cara a la pròxima 150 Fira de Sant Josep en març del 2023.

comentaris