05.12.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa estudia crear un segon Parc caní i ha de decidir on ubicar-lo

Els usuaris es mostren molt satisfets amb la posada en marxa del Parc caní, i consideren que ha facilitat la socialització dels gossos i la relació entre els propietaris

Usuaris i gossos en el Parc caní de Mollerussa
Usuaris i gossos en el Parc caní de Mollerussa
Mollerussa estudia crear un segon Parc caní i ha de decidir on ubicar-lo

Un any després de la posada en funcionament del Parc caní de Mollerussa, l'Ajuntament farà una valoració per conèixer el nivell de satisfacció dels usuaris i estudiar la possibilitat de desplegar un nou projecte, tal com es va establir en l'ordenança reguladora de la tinença d'animals, que es va aprovar al gener del 2014.

Usuaris i gossos en el Parc caní de Mollerussa 1L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar que el consistori recollirà les impressions dels propietaris i usuaris amb la voluntat de valorar la utilitat de l'equipament, el nivell de satisfacció i la quantitat d'usuaris. Amb aquestes dades el consistori podrà estudiar el desplegament d'un nou projecte i el seu enclavament, una actuació per la qual l'Ajuntament no té data establerta. Solsona va explicar que d'ençà que es va inaugurar el parc caní, s'ha notat una reducció dels excrements de gossos en la zona on es troba l'equipament.

El parc caní es va posar en funcionament al febrer del 2016, responent a la demanada dels propietaris de gossos que reclamaven un espai per l'esbarjo, la socialització i la realització de les seves necessitats fisiològiques en condicions correctes d'higiene, de les seves mascotes.

En el primer any, els usuaris, consultats per Territoris.cat, manifesten la seva satisfacció, donada la seguretat i tranquil·litat que suposa un espai tancat en el qual els gossos poden córrer amb llibertat, i relacionar-se. Per altra banda els usuaris afegeixen que al llarg d'aquest període el parc caní s'ha mantingut amb un alt nivell d'higiene, el que demostra la responsabilitat de les persones que l'han utilitzat.

Mollerussa estudia crear un segon Parc caní i ha de decidir on ubicar-lo
comentaris