17.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa habilita un carril lateral al Camí del Palau

L’Ajuntament pren aquesta mesura davant l'important flux de trànsit rodat i el nombre de persones que es desplacen a diari per la zona

Imatge de les obres del carril lateral al Camí del Palau
Imatge de les obres del carril lateral al Camí del Palau
Mollerussa habilita un carril lateral al Camí del Palau

L'elevat trànsit rodat tant d'entrada com de sortida a Mollerussa pel Camí del Palau, així com el nombre de persones, calculat en 430 diàries, que s'hi desplacen per aquesta zona, en gran part degut a la proximitat de l'empresa Nufriha portat l'Ajuntament de la ciutat a decidir habilitar un carril lateral per tal de garantir la seguretat dels vianants.

El pressupost és d'once mil euros i inclou un material que repèl l'aigua, facilitant el pas dels vianants i la circulació en bicicleta

Imatge de les obres carril lateral al Camí del PalauSegons l'alcalde, Marc Solsona, s'ha aprofitat el desplegament de la fibra òptica per part de Telefònica per signar un conveni amb aquesta empresa per tal de soterrar els actuals pals de fusta. Així mateix, s'ha arribat a un acord amb el propietari del terreny per fer una cessió anticipada del mateix i poder habilitar aquest carril, el qual tindrà tres metres d'amplada.

El pressupost d’aquesta obra és d'11.000 euros i inclou la rassa per col·locar-hi els tubs, el recobriment amb formigó i tres arquetes.

El material que s’utilitzarà inclou una capa de  sauló al damunt, ja que és un material que repèl l’aigua, facilitant el pas dels vianants i la circulació en bicicleta.

Mollerussa habilita un carril lateral al Camí del Palau
comentaris