27.05.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa habilita nova zona d'aparcament prop del tanatori amb motiu de Tots Sants

L'ajuntament ha portat a terme aquest mes d'octubre obres de millora al cementiri pintant tota la part més antiga i arranjant nínxols i columnes deteriorades

cementiri interior
Alguns dels nínxols es trobaven malmesos per les humitats
Mollerussa habilita nova zona d'aparcament prop del tanatori amb motiu de Tots Sants

En previsió de l'afluència de visitants aquest cap de setmana al cementiri amb motiu de Tots Sants, l'ajuntament de Mollerussa habilitarà per aquestes dates i com a zona d'aparcament una finca propera al tanatoricomplementant així les places que se senyalitzaran a l’esplanada del davant del cementiri, a la plaça d’Isidre Sala.

Durant aquest mes d'octubre, el consistori ha dut a terme, a través de la brigada municipal, un seguit d’actuacions de millora en el cementiri que han consistit principalment a pintar totes les parets i sostres de la part més antiga i en arranjar els nínxols d’aquesta part que es trobaven malmesos per les humitats i també s’han reparat una desena de columnes de suport de les marquesines que eren de ciment i estaven malmeses en la base, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

La brigada municipal ha plantat més de 300 crisantems i una setantena d’arbustos

Una altra de les actuacions ha estat la renovació de l’enjardinament amb la plantació de més de 300 crisantems i una setantena d’arbustos amb l’objectiu de millorar la imatge de la necròpolis.

En total, el consistori ha invertit prop de 5.000 euros de fons propis en aquestes millores als que caldria sumar els prop de 10.000 euros que suposa la mà d’obra a càrrec del personal de la brigada. Val a dir que l’horari d’obertura del cementiri pels mesos d’hivern és de 9 del matí a 8 del vespre.

Mollerussa habilita nova zona d'aparcament prop del tanatori amb motiu de Tots Sants
comentaris