Mollerussa incrementa els aparcaments per a bicicletes, motos i patins

Per completar la renovació del mobiliari urbà també es canviaran una trentena de papereres en diferents punts de la ciutat com la plaça Major i la plaça de l’Ajuntament, entre altres.

Imatge de l'aparcament de bicicletes davant del CAP de Mollerussa.
photo_camera Imatge de l'aparcament de bicicletes davant del CAP de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa ha habilitat 8 aparcaments de bicicletes al carrer on hi ha el Centre d’Atenció Primària (CAP), proper a la zona del parc municipal, i un aparcament per a 8 motocicletes també al mateix carrer però a la part que dóna a la carretera de Miralcamp. Així mateix, també ha instal·lat un aparcament de bicicletes a cada una de les tres escoles públiques i té previst també ubicar-hi aparcaments per patins. Pel que fa als aparcaments per a motos, també hi ha la previsió d’instal·lar-n’hi un al carrer de Tarragona, prop del pavelló poliesportiu.

Així mateix, per completar la renovació del mobiliari urbà també es canviaran una trentena de papereres en diferents punts de la ciutat com la plaça Major i la plaça de l’Ajuntament, entre altres. També s’està treballant en la renovació d’alguns jocs infantils en determinats espais, com el parc municipal.

Comentaris