25.01.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa inicia el servei d'àpats a domicili per a gent vulnerable

El servei d'àpats es fa a través de la Fundació Residom, que porta el servei a domicili de la persona demandant, sempre seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes en prevenció de possibles contagis
Repartiment de menjar preparat a domicili a Mollerussa
Repartiment de menjar preparat a domicili a Mollerussa
Mollerussa inicia el servei d'àpats a domicili per a gent vulnerable

L'Ajuntament de Mollerussa ha començat a servir els primers àpats a domicili aquest dimarts a través del servei que s'ha activat per oferir una alternativa a aquelles persones que, per la crisi del coronavirus, tenen dificultats per poder cuinar o fins i tot sortir a comprar.

El servei d'àpats es fa a través de la Fundació Residom, encarregada de cuinar seguint les pautes d'una dietista i tenint en compte les intoleràncies i les al·lèrgies que els mateixos usuaris refereixen. La fundació és qui també porta el servei a domicili de la persona demandant, sempre seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes en prevenció de possibles contagis.

El primer usuari que ha fet us del servei a través de telèfon Ajude(M)ollerussa, és Joan Maqueda, qui ha explicat que el veu molt útil en la situació de confinament actual, ja que ell no es vol moure de casa i tampoc sap cuinar. D'aquesta manera, en Joan es garanteix un menú al dia sense necessitat de sortir al carrer.

Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha insistit aquest dimarts en demanar a la ciutadania que surtin el mínim possible de casa per frenar l'expansió del coronavirus. Des que va començar la crisi i el confinament la Policia Local ha aixecat un total de 72 actes a persones que estaven pel carrer sense justificació. D'aquestes, algunes han acabat amb multes econòmiques, segons ha explicat l'alcalde, que ha reconegut que el fet de portar ja tres setmanes de confinament, fa que quedar-se a casa costi molt més.

Mollerussa inicia el servei d'àpats a domicili per a gent vulnerable
comentaris