27.11.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa obrirà les piscines el dia 16 amb la novetat de la inscripció en línia per als cursos

L'oferta de cursets inclou més d'una trentena de grups amb una dotzena d'activitats programades, així com el Fitness Plus per als adults

Mollerussa piscina-mirar si tenemos nuestras en arcano interior
Imatge de les piscines municipals de Mollerussa
Mollerussa obrirà les piscines el dia 16 amb la novetat de la inscripció en línia per als cursos

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el pròxim divendres dia 16, consolidant com a sistema d’accés la polsera de xip que es va instaurar ja la temporada passada i amb la novetat que la inscripció als cursos d’estiu es podrà fer per primer cop també en línia a través de la web de l’equipament www.piscinamollerussa.com així com de forma presencial. Pel que fa a l’oferta de cursets, hi tornarà a haver més d’una trentena de grups a través de la dotzena activitats programades en les diferents modalitats tant per a públic infantil com per a adults i el període d’inscripció s’obre ja aquest dijous dia 8.

Aquest dijous dia 8 s'obre el període d'inscripció per als cursos

Així mateix, enguany es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitness aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. Segons fonts municipals, l’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.

Els preus d'accés a les piscines es mantenen per tercer any consecutiu, amb la possibilitat de diferents abonaments

Les inscripcions per aquests cursos, que es faran des del 27 de juny fins al 5 d’agost, s’han de fer efectives a les oficines de la piscina coberta o bé en línia i els preus oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, també es poden adquirir ja a partir de dijous. Els preus, que es mantenen per tercer any consecutiu, seran 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes.

L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Mollerussa obrirà les piscines el dia 16 amb la novetat de la inscripció en línia per als cursos
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement