Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe d’ocasió a l’Autotrac

Gregori Albareda, d’Alcanó, va ser el guanyador del sorteig, en una edició que va tancar amb prop de 2M€ en vendes i 153 cotxes venuts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera L'entrega del xec es va fer a les instal·lacions de la firma que va vendre el vehicle, en aquest cas Multiauto Balaguer

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha fet el lliurament del Premi de 3.000 euros al veí d’Alcanó, Gregori Albareda, guanyador del sorteig que es va realitzar entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la passada 29a fira Autotrac de Mollerussa, celebrada del 7 al 9 d’abril. L’agraciat va comprar un Audi A4 a l’expositor Multiauto Balaguer de la capital de la Noguera, a les instal·lacions del qual s’ha portat a terme l’entrega del xec.

El 23% de les vendes realitzades al passat certamen va ser a compradors de fora de Lleida

El certamen Autotrac està adreçat al sector d’ocasió tant del sector automobilístic com de la maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions. El sorteig del Premi de 3.000 euros en el sector d’automoció, patrocinat pels mateixos expositors i l’ens firal, esdevé un al·licient de venda alhora que permet conèixer el volum de negoci assolit. En aquest sentit, les firmes d’automoció participants en la darrera 29a edició d’Autotrac van tancar amb un doble rècord, aconseguint les millors xifres de la història del certamen amb 1.968.808 euros i 153 vehicles venuts.

Des de Fira de Mollerussa destaquen l'increment també en aquesta darrera edició del creixement d’operacions tancades fora de Lleida. Així, els compradors de fora de la demarcació de Lleida van pujar al 23%, superant el 16% de la passada edició o el 15% del 2015.

Comentaris