Mollerussa obrirà les piscines el dia 29 amb cita prèvia i torns

Els preus es mantenen igual que l'any passat i s'hauran d'adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l'obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny
Piscines Municipals Mollerussa
photo_camera Imatge de les instal·lacions de les piscines d'estiu de Mollerussa.

L'Ajuntament de Mollerussa donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juny a la temporada d'estiu de les piscines, la qual s'allargarà fins al 10 de setembre en horari habitual de les 10.30 a les 20.30.

Caldrà concretar cita prèvia a partir del dia abans a través d'una plataforma operativa en el web de la Piscina Coberta, i no es permetrà l'estada al recinte més de dues hores i mitja cada dia. Així mateix, s'estableixen franges horàries d'ús i se'n reserva una per al col·lectiu de la gent i les persones de risc, que no caldrà que agafin cita prèvia a no ser que vulguin anar-hi en un altre horari.

La plataforma permetrà que hi hagi un comptador d'aforament en directe a través del web per la qual cosa, si no està ple, es podrà gestionar la cita prèvia pel mateix moment

Piscines Municipals MollerussaAixí mateix, com a mesures de seguretat es delimitarà els espais a la gespa per tal d’assegurar la distància de seguretat entre els usuaris, no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior. Quant al control de l’accés se seguirà fent mitjançant la polsera, caldrà accedir amb la mascareta posada i es col·locaran catifes per desinfectar el calçat a l’entrada de la piscina.

Els preus es mantenen igual que l'any passat i s'hauran d'adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l'obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny. Així mateix, s'oferiran 23 grups de cursets de natació, però en grups reduïts per tal de garantir els límits d'aforament marcats.

comentaris