06.12.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa obrirà les piscines el dia 29 amb cita prèvia i torns

Els preus es mantenen igual que l'any passat i s'hauran d'adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l'obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny
Piscines Municipals Mollerussa
Imatge de les instal·lacions de les piscines d'estiu de Mollerussa.
Mollerussa obrirà les piscines el dia 29 amb cita prèvia i torns

L'Ajuntament de Mollerussa donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juny a la temporada d'estiu de les piscines, la qual s'allargarà fins al 10 de setembre en horari habitual de les 10.30 a les 20.30.

Caldrà concretar cita prèvia a partir del dia abans a través d'una plataforma operativa en el web de la Piscina Coberta, i no es permetrà l'estada al recinte més de dues hores i mitja cada dia. Així mateix, s'estableixen franges horàries d'ús i se'n reserva una per al col·lectiu de la gent i les persones de risc, que no caldrà que agafin cita prèvia a no ser que vulguin anar-hi en un altre horari.

La plataforma permetrà que hi hagi un comptador d'aforament en directe a través del web per la qual cosa, si no està ple, es podrà gestionar la cita prèvia pel mateix moment

Piscines Municipals MollerussaAixí mateix, com a mesures de seguretat es delimitarà els espais a la gespa per tal d’assegurar la distància de seguretat entre els usuaris, no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior. Quant al control de l’accés se seguirà fent mitjançant la polsera, caldrà accedir amb la mascareta posada i es col·locaran catifes per desinfectar el calçat a l’entrada de la piscina.

Els preus es mantenen igual que l'any passat i s'hauran d'adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l'obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny. Així mateix, s'oferiran 23 grups de cursets de natació, però en grups reduïts per tal de garantir els límits d'aforament marcats.

Mollerussa obrirà les piscines el dia 29 amb cita prèvia i torns
comentaris