16.05.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa prepara la rehabilitació de l'edifici de l'antiga discoteca Musicland

La nova instal·lació acollirà l’Agrupament Escolta Cal-Met i disposarà d’espais per activitats diverses

Estat en què va quedar la discoteca després de cessar l'activitat 1
Estat en què va quedar la discoteca després de cessar l'activitat
Mollerussa prepara la rehabilitació de l'edifici de l'antiga discoteca Musicland

L'Ajuntament de Mollerussa té previst adjudicar el 9 de gener els treballs d'enderroc de l'interior de l'edifici de l'antiga discoteca Musicland, una primera actuació que ha de continuar amb la substitució de la coberta i la construcció de diversos espais.

La primera fase de l'enderroc interior, que s'ha pressupostat per 26.026 euros, permetrà alliberar la totalitat dels espais, i s'eliminarà el fals sostre. En un principi es mantindrà la zona dels antics serveis de la sala. Amb aquesta actuació quedarà al descobert l'antiga coberta de bigues de fusta.

La pista d'estiu de la discoteca MusiclandEl consistori haurà de licitar la següent fase corresponent a la substitució de la coberta, ja que l'obra ascendeix a 68.808 eu-ros per la qual cosa s'adjudicarà per concurs públic. Aquesta fase substituirà l'antiga teulada piramidal per una de plana en la qual s'habilitarà una claraboia que ha de donar llum natural a l'interior. L'actuació no afectarà els jardins i ni a la pista d'estiu que limiten amb el carrer Sant Isidori, que en un principi serà l'entrada. Les dues fases hauran d'estar enllestides al voltant de Setmana Santa, segons va explicar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

El projecte continuarà amb la distribució dels espais, que en una part important es destinarà a la seu de l'Agrupament escolta Cal-Met i la resta quedaran per poder dur a terme altres activitats.

Cal recordar que l'antiga discoteca forma part de l'edifici que els germans Freixes van donar a l'Ajuntament, i que amb el nom de Centre Sociocultural Germans Freixes, acull l'Associació de Dones Albada i pròximament s'hi traslladarà l'Agrupació sardanista i l'Orfeó Renaixença.

Mollerussa prepara la rehabilitació de l'edifici de l'antiga discoteca Musicland
comentaris