Mollerussa preveu reunir al voltant de 750 persones en el Sopar de Cap d’Any

Un cop finalitzat l'àpat començarà la festa de l'any nou, aquest cop amb un aforament per a un miler de persones, ja que es permetrà l'accés a persones que no hagin participat en el sopar, previ pagament de 14 euros, que també inclourà una consumició
Cap d'any del 2019 a Mollerussa ©Territoriscat web
photo_camera Cap d'any del 2019 a Mollerussa ©Territoriscat web

L’Ajuntament de Mollerussa recupera enguany la celebració de la Revetlla de Cap d’Any després de dos anys d’aturada a causa de les restriccions de la pandèmia. Per això, ha tret ja a la venda les entrades per participar del sopar de gala de la nit de Cap d’Any als pavellons poliesportius amb una capacitat per a 750 persones, els quals es repartiran entre els dos pavellons.

Les entrades es poden adquirir fins al 21 de desembre a les oficines de l'Ajuntament de Mollerussa. Els preus s’han fixat en 85 euros per al menú d'adults que inclourà un entrant, un primer plat de peix, un segon plat de carn, les postres, la beguda, el cafè, raïm i també cotilló. Pel que fa al menú infantil consistirà en un primer i un segon plat, les postres, raïm i bossa del cotilló, tindrà un preu de 45 euros.

Un cop finalitzat l'àpat arrencarà la festa de l'any nou, aquest cop amb un aforament per a un miler de persones, ja que es permetrà adquirir entrades a persones que no hagin participat en el sopar. L'entrada pels qui tan sols vulguin assistir a la revetlla s'haurà d'adquirir anticipadament al preu de 14 euros, i inclourà una consumició. Les persones que hagin assistit al sopar tindran l'entrada gratuïta. 

La vesprada estarà amenitzada per les orquestres Aquarium i Millenium i el grup de versions Coversions.

comentaris