17.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa recull el segell de Ciutat Amiga de la Infància per 4 anys i amb menció d’Excel·lència

La capital del Pla d'Urgell és l'única de la demarcació de Lleida que compta amb aquest reconeixement

Mollerussa recollida SEGELL UNICEF interior
El regidor Josep Lavin ha recollit a Santander el diploma per part d'UNICEF
Mollerussa recull el segell de Ciutat Amiga de la Infància per 4 anys i amb menció d’Excel·lència

El regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavin, ha recollit aquest dimarts a Santander el diploma que acredita la ciutat de Mollerussa com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’UNICEF per 4 anys més i, en aquest cas, amb menció d’Excel·lència, per a 4 anys més. L’organisme certifica així la tasca de coordinació amb les entitats locals i amb els nens i nenes amb l’objectiu de “liderar el procés continu d’implementació de polítiques i mesures que millorin el benestar de la infància i adolescència del municipi”, segons han informat fonts municipals.

La capital del Pla d’Urgell se situa així com l'única de Catalunya que renova el segell amb menció d’Excel·lència, ja que les altres dues ciutats que ho fan són Castrillón a Astúries i Santa Eulària des Riu a les Illes Balears. A més, és l'única ciutat de la demarcació de Lleida que compta amb aquest reconeixement. En aquesta edició, UNICEF ha atorgat per primera vegada aquest segell a un total de 55 municipis i l’ha renovat a uns altres 25. En total són ja 170 les localitats de l’Estat espanyol que compten amb aquesta distinció.

Trobada del CNIAC amb Puigdemont

D’altra banda, la vicepresidenta del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC) i membre del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, Kelin Anaya, va ser l’encarregada dilluns a la tarda de lliurar al president del Govern Català, Carles Puigdemont, el manifest que han estat elaborant en el marc del CNIAC de cara a la celebració el pròxim 20 de novembre del Dia Mundial de la Infància on es recullen diferents reivindicacions dels infants catalans.

Mollerussa recull el segell de Ciutat Amiga de la Infància per 4 anys i amb menció d’Excel·lència
comentaris