'Mollerussa Saó de Ponent' presenta el llibre 'Blat' de Josep Maria Pagès

Josep Maria Pagès ha estat premiat al 35è premi de novel·la curta Just M. Casero de Girona amb “Blat”, un obra on s’ajunten dos temps històrics diferents, l’actualitat i la guerra civil

Josep Maria Pagès presenta el seu llibre Blat
photo_camera Josep Maria Pagès presenta el seu llibre Blat

CARTELL BLATEl cicle Mollerussa Saó de Ponent continua la programació aquest dijous 3 de març, amb la presentació del llibre Blat, de l'escriptor poalenc Josep Maria Pagès. l'acte que impulsa Teatre de Butxaca, en commemoració del seu trentè aniversari, tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila a partir de les vuit del vespre.

Josep Maria Pagès ha estat premiat al 35è premi de novel·la curta Just M. Casero de Girona amb Blat, un obra on s’ajunten dos temps històrics diferents, l’actualitat i la guerra civil, per tal de configurar el retrat de dos individus amb unes vides que tendeixen a una estranya convergència, un diàleg constant a través del temps i l’espai. Blat és la primera obra del poalenc i ha estat editada per l’Editorial Empúries. Anteriorment Pagès ja havia participat a diferents concursos de relats i ha participat en el llibre col·lectiu L’habitació de les mans, guardonat al desè Premi Romà Comamala de narrativa breu de l'Ajuntament de Vilabella.

La presentació de l’acte estarà a càrrec d’Anton Not, Llicenciat en Filologia Hispànica i Diploma d'Estudis Avançats en Literatura per la Universitat de Lleida (UdL), i la col·laboració del celler Vinya dels Vilars d’Arbeca que serviran per a brindar per l’autor i la seva obra.

Comentaris