23.04.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa trasllada la inauguració de la Festa Major en previsió de pluges

Diables AFR Mollerussa encenen la metxa de la Festa Major
Diables AFR Mollerussa encenen la metxa de la Festa Major
Mollerussa trasllada la inauguració de la Festa Major en previsió de pluges

L'Ajuntament de Mollerussa es cura en salut davant les previsions de pluja per al dijous i divendres i ha traslladat les activitats programades a l'aire a una carpa de 600 metres quadrats instal·lada en la zona d'aparcament del carrer Crist Rei. Per aquest motiu, la llonganissada del Jovent de Mollerussa, el concert de l’orquestra The Aguateques, l’espectacle familiar de divendres al matí a càrrec d'El Pot Petit i la Jove Fest, se celebraran en aquest indret.

El músic i productor Marc MarzenitAixí i tot, si la climatologia no és extrema, dijous arrencarà la Festa Major amb el concert dels diferents conjunts instrumentals de l’Escola Municipal de Música al Teatre L'Amistat, que donaran pas al repic de campanes i el posterior espectacle de foc i els correfocs i el correfocs, a càrrec dels Diables de Mollerussa.

El cartell dels concerts musicals, que seran gratuïts el completaran per divendres Zoo i Allioli, i el dissabte amb Itaca Band, el músic i productor mollerussenc Marc Marzenit i La Selva Band. 

Podeu descarregar la programació completa en aquest enllaç

The Primitals, d'Ylliana Teatro a la Festa Major de MollerussaLa Festa Major d'enguany també comptarà amb l'obra humorística The Primitals, d'Ylliana Teatro, que es farà al Teatre L'Amistat dissabte 18 de maig i el preu de l'entrada, que ja està a la venda per Ticketmaster, serà de 15 euros. També serà de pagament el concert del grup Sant Andreu Jazz Band, coordinada per Joan Chamorro i formada per joves alumnes, que actuaran diumenge a les 7 del vespre també al Teatre L'Amistat. Les entrades també estan a la venda per 10 euros. El Teatre L'Amistat també serà l'escenari del tradicional concert d'havaneres que es farà divendres 17 a les 11 de la nit amb Les Anxovetes amb entrada gratuïta. 

Pel que fa al públic infantil, el seu cap de cartell serà l'espectacle La gran festa d'El Pot Petit, divendres a les 12 del migdia a la plaça de Manuel Bertrand. Dissabte 18 a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça Major, serà protagonista la companyia Lince amb l'espectacle familiar Tentempié, mentre que diumenge 19 a la mateixa hora i a la mateixa plaça hi haurà animació infantil amb la companyia Alea Teatre que representarà l'espectacle Un dia genial.  

  

Mollerussa trasllada la inauguració de la Festa Major en previsió de pluges
comentaris