02.12.2021 |
Territoris.cat

Montserrat Coma ofereix col·laboració per consolidar els projectes d'Ivars d'Urgell

Montserrat Coma Centre de Serveis Ivars
Montserrat Coma Centre de Serveis Ivars
Montserrat Coma ofereix col·laboració per consolidar els projectes d'Ivars d'Urgell

Montserrat Coma, i l'equip de JxCat de l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell, van deixar aquest dissabte la seva responsabilitat de govern, per ocupar els seients de l'oposició, lloc des del qual han ofert plena col·laboració al tàndem Joan Carles Sánchez, i Toni Costa des de Vallverd, guanyadors dels comicis del 26 de maig.

Montserrat Coma Centre de Serveis IvarsTot i la resignació, per acceptar els resultats plenament legítims, Montserrat Coma considera que han patit els danys col·laterals d'unes circumstàncies externes que han suposat escassos quaranta vots, Però per l'exalcaldessa, ha sigut una gran satisfacció desplegar projectes indispensables per al benestar del municipi.

Coma, assegura que ha col·laborat i col·laborarà amb el nou equip de govern, des de l'oposició, amb la voluntat de participar en la consolidació de projectes com el Centre de Serveis. Un nou equipament, en el que es va treballar molt, i que amb la col·laboració de la Cooperativa, s'ha pogut aconseguir, sense que l'Ajuntament hagi que hagut de fer cap aportació.

Montserrat Coma Centre de Serveis Ivars 1La regidora de JxCat, destaca que el Centre de Serveis, millorarà la qualitat de vida de persones i famílies del municipi. La licitació de les empreses per la gestió del servei, serà una de les prioritats, del mandat, donat que l'equipament està totalment finalitzat i equipat per començar l'activitat.

Coma també explica que l'Ajuntament acaba de rebre un ajut de 168.000 euros per a completar la reforma i transformació sostenible de la xarxa d'enllumenat públic. El consistori treballava en aquest projecte des de l'any 2017.

Imatge de la variant d'Ivars d'UrgellJoan Carles Sánchez i l'equip republicà, també s'haurà d'enfrontar a la resolució del projecte de la mancomunitat d'aigües, amb Barbens i Vila-sana, segons explica Coma. L'Ajuntament ja disposa dels terrenys per a poder construir el nou envasament, que ha de resoldre els inconvenients de les tanques del Canal. Aquest també serà un dels temes que ambdós grups hauran de desencallar amb l'ACA, plegats.

Montserrat Coma, reitera que la voluntat dels quatre regidors de JxCAT no és altra que col·laborar, però al mateix temps, fiscalitzant l'acció de govern, per tal que el consistori compleixi amb el compromís i la responsabilitat que els han traslladat els ciutadans.

Montserrat Coma ofereix col·laboració per consolidar els projectes d'Ivars d'Urgell
comentaris