26.09.2022 |
Territoris.cat

Un nen de 7 anys quasi s'ofega a les piscines de Mollerussa

Moment del trasllat de l'infant a l'hospital Sant Pau de Barcelona
Moment del trasllat de l'infant a l'hospital Sant Pau de Barcelona
Un nen de 7 anys quasi s'ofega a les piscines de Mollerussa

Un nen de set anys quasi s'ofega aquest divendres a les piscines de Mollerussa quan practicava el bany lliure acompanyat del seu pare i dos germans d'onze i quatre anys. Els fets han succeït al voltant de les dotze del migdia quan la família estava en una de les piscines de la capital del Pla d'Urgell passat el matí i en un moment de distracció del pare, el nen s'ha llançat a la piscina gran tot i no saber nadar. Un jove de tretze anys en adonar-se que el nen no sortia de la piscina l'ha tret i ha alertat als socorristes del recinte.
L'alcalde Marc Solsona segueix l'evolució del nen ofegatEls tècnics de la piscina han alertat al SEM que ha desplaçat dos equips fins al recinte de les piscines i han iniciat les tasques de reanimació. Els metges han pogut estabilitzar al nen, però tot i així han sol·licitat un helicòpter per traslladar-lo a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, per tal de poder fer un seguiment de possibles afectacions de l'accident.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona ha manifestat que des del moment de l'accident s'han activat tots els protocols d'emergències mèdiques que han permès estabilitzar al nen, encara que s'ha decidit evacuar-lo a l'hospital Sant Pau, per tal de poder fer un seguiment de possibles afectacions, com a conseqüència de l'ofegament.

2017-07-07-PHOTO-00000002Tot i que l'accident no ha tingut conseqüències tràgiques, Solsona ha fet una crida a la responsabilitat dels pares que utilitzen les piscines, per tal que tinguin cura dels infants, una responsabilitat que és tan sols d'ells i més quan els infants no saben nadar. Solsona ha afegit que el nen ha evolucionat favorablement i el trasllat forma part del protocol dels serveis d'emergència.

Un nen de 7 anys quasi s'ofega a les piscines de Mollerussa
comentaris