25.05.2020 |
Territoris.cat

El No Surrender Festival comptarà amb una línia d'autobusos des de Barcelona a un euro

El festival de Vilanova de Bellpuig continua amb l'objectiu dels 1001 músics
El festival de Vilanova de Bellpuig continua amb l'objectiu dels 1001 músics
El No Surrender Festival comptarà amb una línia d'autobusos des de Barcelona a un euro

El No Surrender Festival, continua amb l'objectiu d'aplegar 1.001 músics interpretant la cançó de Bruce Springsteen el dissabte 8 de juliol a Vilanova de Bellpuig, vol facilitar la presència massiva de músics i de públic general. Per això, posarà en marxa el 'Busup', un servei directe d'autobús entre l'estació de Sants de Barcelona i Vilanova de Bellpuig per només 1 euro.

El festival, organitzat pel bar l’Estoneta Sala Boss, encara el compte enrere amb l’objectiu d’aconseguir que a Vilanova de Bellpuig, una localitat del Pla d’Urgell de només 1.200 habitants, obtingui un rècord mundial amb l’enregistrament de la cançó ‘No Surrender, en una actuació fins ara inèdita que reunirà en el camp de futbol a participants d’arreu de l’Estat i de l’estranger.

L’esdeveniment començarà el divendres 7 de juliol a la tarda amb concerts, destacant l’actuació a mitjanit de Manel Fuentes & The Spring’s Team. A partir de les 7 del matí de dissabte, s’aniran muntant els instruments per assajar la cançó. Després d’un altre assaig a la tarda, a partir de les 19 hores s’enregistrarà la cançó ‘No surrender’, es penjarà a internet i s’enviarà a Bruce Springsteen. Per finalitzar el festival, el públic podrà gaudir de dos concerts més. El preu per participant és de només 10 €. L’import s’abonarà a cada participant amb moneda del festival i també inclou l’entrada pels concerts del divendres i dissabte.

El ‘No Surrender Festival’, que compta amb un equip de 70 voluntaris i espera rebre la visita d’unes 4.000 persones, té un clar component solidari.Així, el festival col·labora amb l’ONG Proactiva Open Arms, subhastant una caricatura de Bruce Springsteen, i amb l’entitat Acudam, amb la qual s’han dissenyat unes xapes amb el lema ‘I Love lo Jefe’. Els beneficis de la venda d’aquestes es destinaran a la mateixa Acudam.

El festival tindrà un caràcter inclusiu, de forma que qualsevol persona amb un mínim de capacitats musicals pot unir-se i participar, portant la seva bateria, el baix, la guitarra o cantant. A més del seu vessant musical, el ‘No Surrender Festival’ disposarà d’una àrea amb expositors de productes de proximitat, marxandatge relacionat amb el ‘Boss’, tallers infantils i zones de restauració, pàrquing i acampada.

PROGRAMA:

DIVENDRES 7 DE JULIOL:
A partir de les 19:00h: Apertura de portes

Escenari SCHWEPPES (Zona Rambla)
19:00h COMANDANTS DE TROS
21:00h BALL THE RASKA
 
Escenari MORITZ (camp esportiu)
23:00h WILLY & THE POORBOYS
00:30h MANEL FUENTES & THE SPRING'S TEAM
 

DISSABTE 8 DE JULIOL:
· De les 7:00h a les 10:00h: Arribada dels participants.
· A les 11:00h: Primer assaig.
· A les 16:30h: Segon assaig.
· A les 19:00h: Inici de l’enregistrament
 
Escenari SCHWEPPES (Zona Rambla)
13:30h La Taverna dels Somnis
14:30h Thunder Road
22:00h Don Vito Rock Band
 
Escenari MORITZ (camp esportiu)
00:00h George Milesson
02:30h Tremendos

El No Surrender Festival comptarà amb una línia d'autobusos des de Barcelona a un euro
comentaris