29.06.2022 |
Territoris.cat

Nord-americans, australians i japonesos s'interessen per participar al No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig

Segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig
Segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig
Nord-americans, australians i japonesos s'interessen per participar al No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig

A tot just dos mesos de la celebració de la segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig, l'organització ha rebut peticions per participar, el pròxim any, de seguidors nord-americans, australians i japonesos.

El festival d'homenatge a Bruce Springsteen, ha tingut ressò fins i tot a Nova Jersey, on va néixer el Boss, i des d'on també s'han interessat per l'esdeveniment 

No Surrender Festival incorpora la secció de vent en la segona edició a Vilanova de BellpuigEl No Surrender Festival presentarà aquest dimecres dia 5 el vídeo de l'enregistrament de la cançó Badlands, protagonista de la segona edició del festival, amb una festa que se celebrarà al restaurant L'Estoneta Sala Boss del municipi del Pla d'Urgell.

El vídeo de la cançó No Surrender, que es va interpretar i enregistrar l'any passat i que dóna nom al festival, ja compta amb 565.000 visualitzacions a Youtube. La segona edició del festival va aplegar el 29 i 30 de juny d'aquest any més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món.

El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials on la majoria de nous adeptes són estrangers

En l'edició d'aquest any, la localitat de Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant el cap de setmana que va tenir lloc. Un dels moments més intensos es va produir quan els 1.083 músics procedents de vuit països van enregistrar la cançó Badlands del Boss, arribant a la capacitat màxima d'inscripcions previstes.

No Surrender 218 Divendres (11)Músics de totes les edats van tocar el tema sota la batuta d'Antoni Tolmos. El promotor i impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, va valorar molt positivament la resposta de la participació en la segona edició. Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent ha gaudit i això és la nostra major satisfacció. Pons va destacar la importància de situar una localitat lleidatana com Vilanova de Bellpuig, amb 1.200 habitants, al mapa del món gràcies a l'esdeveniment. 

D'altra banda, el festival comptarà a partir d'ara amb el suport de la Diputació de Lleida, que entra a forma part dels col·laboradors del No Surrender Festival. La Diputació se suma a Maquinària Agrícola Vicens, Moritz, Schweppes, Diageo, Cal Valls, Cerveseria Matoll i Torrons i Mel Alemany. 

Nord-americans, australians i japonesos s'interessen per participar al No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig
comentaris