19.01.2022 |
Territoris.cat

Nou projecte d'inserció laboral per a joves del Consell Comarcal

Fem Ocupació Jove està adreçat a persones entre els 18 i els 29 anys, en situació d’atur i inscrits al SOC

Formació professionalitzadora perruqueria Interior
Una de les sessions de formació professional del projecte l'any passat
Nou projecte d'inserció laboral per a joves del Consell Comarcal

La preocupació per l’ocupació de la gent jove ha portat al Consell Comarcal del Pla d’Urgell a optar al programa Fem Ocupació Jove, un projecte d’inserció laboral del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) dotat amb fons socials europeus i adreçat a persones d'entre 18 i 29 anys.

El Consell posa en funcionament el termini d’inscripcions per a aquest programa al qual podran accedir els joves de la comarca que compleixin els requisits com estar en aquesta franja d'edat, en situació d’atur i inscrits al SOC. Així mateix, hauran de ser beneficiaris del programa de garantia juvenil que ofereix l’Oficina Jove i estudis corresponents al batxillerat, l’ESO o màxim algun cicle formatiu de grau mitjà.

Al programa podran participar 15 joves els quals rebran formació i un contracte de treball dins el sector sociosanitari

Al programa podran participar 15 joves, els quals rebran formació i un contracte de treball dins del sector sociosanitari. El termini que s’ha establert per poder dur a terme el projecte està determinat en 15 mesos, període durant el qual els joves gaudiran d’una formació laboral, que vindrà determinada pel tipus d’empresa i del contracte de treball que se’ls atorgui. A més gaudiran de suport orientatiu i de tutoria durant tot el procés.

El Consell es posarà en contacte amb empreses de la comarca que potencialment poden oferir aquest tipus de formació i que estiguin vinculades amb el sector per tal d'establir els terminis de les contractacions.

Els joves interessats poden dirigir-se a l'ens comarcal per a més informació del procès de selecció.

Nou projecte d'inserció laboral per a joves del Consell Comarcal
comentaris