Nova edició de la 'Bibliocursa' per fomentar la lectura infantil a les Borges Blanques

Visita dels tècnics de la Biblioteca a l'escola Joan XXIII de les Borges, alumnes de quart
photo_camera Visita dels tècnics de la Biblioteca a l'escola Joan XXIII de les Borges, alumnes de quart

La Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques, un cop finalitzat el calendari del curs, arrenca la temporada estiuenca amb una nova edició de la Bibliocursa, una iniciativa dirigida a alumnes de primària, que té com a objectiu fomentar la lectura entre els infants, fora de la quotidianitat lectiva.

En la passada edició la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques va distribuir 472 contes i 48 còmics, entre una setantena de nens i nenes que van participar en l'activitat, una xifra que els impulsors volen superar enguany. El personal de la Biblioteca ha visitat els centres educatius de la capital de les Garrigues, amb la voluntat de divulgar la Bibliocursa i animar a la participació dels escolars de tercer a sisè.

Visita dels tècnics de la Biblioteca a l'escola Joan XXIII de les BorgesLa dinàmica de l'activitat consisteix a solucionar una sopa de lletres, llegir vuit comptes i un còmic, durant l'estiu i fins al 30 d'octubre. Enguany els que s'animin a treballar la lectura durant l'estiu, també es podran inscriure, en el projecte Llegir té premi, que impulsa el Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya.

Els participants en la Bibliocursa, que hagin justificat haver superat les proves, rebran un obsequi que es lliurarà en l'acte de cloenda que tindrà lloc el 8 de novembre.

Comentaris