20.10.2021 |
Territoris.cat

Nova empresa a la Incubadora de Bell-lloc dedicada al 'Mail-Marketing'

La firma Nubulus, que crea tres nous llocs de treball, s'allotjarà a l'edifici empresarial el qual compta ja amb vuit empreses  

L'alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, i el responsable de l’empresa, Vidal Vidal
Nova empresa a la Incubadora de Bell-lloc dedicada al 'Mail-Marketing'

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell ha estat  escenari de l’entrega de claus d’una nova empresa que acollirà aquest edifici empresarial.

L’alcalde de lAjuntament de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, acompanyat del responsable de l’empresa, Vidal Vidal, han signat el conveni de cessió i ús del despatx núm. 1 de la Incubadora.

L’empresa Nubulus és una empresa que es dedica al Mail-Marketing i que ofereix serveis per a la comunicació a la Xarxa mitjançant l'estratègia de continguts, el posicionament SEO, la creativitat, la redacció de continguts i la senyalització digital. La firma comença amb un equip multidisciplinari amb 3 nous llocs de treball.

La Incubadora d’Empreses facilita l’inici de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats.

La Incubadora d’Empreses ofereix  serveis de  formació, assessorament i  posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen consolidar la seva idea de  negoci al Pla d’Urgell les instal·lacions del centre empresarial a  preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps. Actualment allotja 8 empreses i queden a disposició dels emprenedors i emprenedores un despatx per arribar al 100% de l’ocupació.

Nova empresa a la Incubadora de Bell-lloc dedicada al 'Mail-Marketing'
comentaris