11.05.2021 |
Territoris.cat

Nova oferta de cursos de català al Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Les possibilitats formatives inclouen nivell bàsic per a no catalanoparlants així com a d'altres amb tutoria, de nivell intermedi i suficiència

Pla d'Urgell Cursoa Català (1) interior
Moment de la convocatòria per al primer semestre de l'any
Nova oferta de cursos de català al Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Pla d'Urgell Cartell cursos català texte cartellEl Servei Comarcal de Català del Pla d’Urgell, del Consell Comarcal, ha obert ja i fins al pròxim 31 de gener, el període de matrícula dels cursos d’aquest primer semestre de l'any.

Superat l'examen d'avaluació, els alumnes reben un certificat oficial

Un dels cursos, de nivell Bàsic 1, s’orienta a persones no catalanoparlants i es fa presencialment en horari de matins. Els altres, de suficiència i intermedi, es fan a distància per mitjà de la plataforma parla.cat i inclouen l’acompanyament als inscrits per mitjà d’una tutorització, segons han explicat els organitzadors.

Pel que fa als cursos no presencials, compten amb tres graus de dificultat i els inscrits es distribueixen  d'acord amb al seu nivell inicial, que es determina per mitjà d’una prova de nivell. Un cop finalitzat el darrer grau, i havent superat un examen d’avaluació, s’atorga als alumnes un certificat oficial.

Nova oferta de cursos de català al Consell Comarcal del Pla d’Urgell
comentaris