28.11.2021 |
Territoris.cat

ACUDAM tanca l'any 2019 amb un superàvit de 34.826 euros gràcies a noves accions

La convocatòria no va tenir la resposta habitual d'edicions anteriors a conseqüència de les restriccions de la situació sanitària, i el punt més important va ser l'aprovació del resultat del compte del 2019, amb un resultat de 34.826 euros de superàvit, que comparats amb el dèficit de 206.995 euros de l'any 2018
L'Assemblea General Ordinària d'ACUDAM
L'Assemblea General Ordinària d'ACUDAM
ACUDAM tanca l'any 2019 amb un superàvit de 34.826 euros gràcies a noves accions

L'Associació Comarcal Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM) va celebrar aquest divendres l'Assemblea General Ordinària, entre les ja habituals mesures de prevenció, i amb la satisfacció de poder aprovar els comptes de l'any 2019 amb superàvit.

La convocatòria no va tenir la resposta habitual d'edicions anteriors a conseqüència de les restriccions de la situació sanitària, però així i tots els assistents van poder participar de l'aprovació del resultat del compte del 2019, amb un resultat de 34.826 euros de superàvit, que comparats amb el dèficit de 206.995 euros de l'any 2018, no poden ser més que satisfactoris per als membres de la institució social del Pla d'Urgell.

L'Assemblea General Ordinària d'ACUDAM

Segons la direcció d'ACUDAM el resultat de l'exercici ha sigut gràcies a l'esforç, l'estalvi, la reorganització i les noves accions que s'han dut a terme, una acurada gestió que també ha permès aprovar el pressupost per l'exercici 2020.

Segons la presidenta de l'entitat Angelina Roure no podia més que mostrar la seva satisfacció, perquè la lluita en temps de pandèmia ha estat difícil, els usuaris i treballadors dels centres han hagut d'estar confinats igual que en qualsevol empresa, i el risc de contagi ha sigut el mateix, encara que per ells pogués ser major donades les circumstàncies personals. Així i tot, la bona gestió econòmica i la recuperació de l'activitat en les seccions de cortines, alvèols i manipulats, ha aportat aire a l'entitat.

ACUDAM és una entitat sense ànim de lucre i d'utilitat pública creada l'any 1975 a Mollerussa. Actualment es beneficien dels serveis de l'ACUDAM cent-cinquanta-una persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i les seves famílies. L'entitat disposa de 3 serveis principals: Serveis d'Habitatge, Servei de Teràpia Ocupacional i d'un Centre Especial de Treball.

ACUDAM tanca l'any 2019 amb un superàvit de 34.826 euros gràcies a noves accions
comentaris