27.10.2021 |

Nubulus: “Centrar-te en el que has de fer i no en el que necessites per fer-ho”

Nubulus és un dels projectes sorgits en la Incubadora d'empreses de Bell-lloc, un espai comunitari que té com a objectiu facilitar eines i equipaments per a l’arrencada de noves empreses per poc més de 100 euros al mes tot inclòs
Erik Garcia en la seu de Nubulus a l'Id'a de Bell-lloc
Erik Garcia en la seu de Nubulus a l'Id'a de Bell-lloc
Nubulus: “Centrar-te en el que has de fer i no en el que necessites per fer-ho”

L’emprenedoria s’ha convertit en un tòpic molt utilitzat en l’entorn laboral, sobretot quan es tracta de noves oportunitats i sortides per a les noves generacions, un concepte genèric amb el qual es vol donar a entendre que, ara com ara, arrencar un projecte empresarial depèn, en gran part, de la passió i l’esforç dels impulsors. 

Així i tot, es troben oasis per aquestes noves generacions d’empresaris que creuen en el futur dels seus projectes. Ens referim a les incubadores d’empreses, espais comunitaris que tenen com a objectiu facilitar eines i equipaments per a l’arrencada de noves empreses per poc més de 100 euros al mes tot inclòs.

Actgivitats en les instal·lacions de l'Id'a de Bell-llocLa Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (Id'a) n’és un referent, reconegut recentment per  la Fundació FUNCAS com el millor de Catalunya i entre els quatre primers de l’Estat. I en aquesta casa de nous projectes empresarials s’ha consolidat Nubulus, una iniciativa sorgida de l’enginy de l'Erik Garcia i Vidal Vidal, dos apassionats del codi i la tecnologia. 

En la factoria de l'Id'a de Bell-lloc, Nubulus gestiona milions de bits que fan possible la funcionalitat i l’accés a la tecnologia de moltes petites empreses de sectors molt variats. La parella de professionals tenen molt clar que la transformació digital és imprescindible, i que s'ha de fer arribar a tots els sectors econòmics.

Erik GarciaL’Erik i el Vidal consideren que tothom hauria de passar per l'Id'a o per una de les incubadores de la xarxa del CEI que hi ha a la demarcació de Lleida. Ells responen a la màxima que cal “centrar-te en el que has de fer i no en el que necessites per fer-ho”, per la qual cosa els nous empresaris saben que necessiten poder arrencar amb el mínim de despeses, i que això tan sols es pot trobar a les incubadores.

Activitats en les instal·lacions de l'Id'a de Bell-llocNubulus es va gestar a Mollerussa i ha evolucionat a l'Id'a de Bell-lloc per la disponibilitat d’espai, els serveis integrats, el preu i la relació amb altres empresaris. Nubulus compta actualment amb dues divisions; una dedicada al sector industrial i una altra al comerç i la petita i mitjana empresa.

Erik i Vidal consideren que l'd'a de Bell-lloc els ha permès consolidar el projecte dedicant-se al que realment és efectiu per avançar i créixer.

A la pàgina web de Nubulus trobem aquesta definició del que es cou en el seu codi professional:

A Nubulus t’assessorem i acompanyem en aquelles iniciatives que prenguis per millorar la presència digital del teu negoci. Actuem avui per arribar al teu client del demà

Nubulus: “Centrar-te en el que has de fer i no en el que necessites per fer-ho”
comentaris