07.12.2022 |

Núria Picas, convidada a la Volta de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

El Club Atlètic Ivars d'Urgell ha hagut de tancar inscripcions un cop superats els 700 participants, en una convocatòria de 10 quilòmetres al voltant del parc natural del Pla d'Urgell
Sortida Volta Estany d'Ivars i Vila-sana 2019 ©Territoriscat
Sortida Volta Estany d'Ivars i Vila-sana 2019 ©Territoriscat
Núria Picas, convidada a la Volta de l'Estany d'Ivars i Vila-sana

La samarreta de la 12a edició de la Volta a l'EstanyLa campiona del món de curses de muntanya, Núria Picas serà la convidada del cap de setmana esportiu que organitza el Club Atlètic Ivars d'Urgell (CAI), un programa que arrencarà el dissabte 6 de novembre amb la conferència de l’ultra fondista. A la Sala del municipi del Pla d'Urgell a partir de les set de la tarda Núria Picas explicarà les seves vivències com a esportista l'elit, i també donarà consignes de com compagina els entrenaments per les competicions amb la feina de bombera i amb les tasques de mare. L'assistència a la xerrada tindrà un preu simbòlic de 2 euros, i l'aforament està limitat a 250 persones.

Núria Picas participant en una cursa de muntanya ©CEIEl programa continuarà el diumenge 7 de novembre, que tindrà lloc la dotzena edició de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, una competició que ha superat totes les expectatives, després del parèntesi del 2020. Segons explica Sergi Riu membre del CAI, l'organització ha tancat les inscripcions en 700 participants, ja que no s'esperava arribar a aquesta xifra i l'organització no ha volgut forçar la participació. 

Edició del 2019 de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana ©TerritoriscatLa volta recupera les tradicionals curses de 10 km, 7 km i la de cadira de rodes (7 km), i la caminada de 7 km iniciada en l'edició anterior. El circuit de 10 km representa una volta sencera a l'Estany amb un 40 % asfalt, i un 60 % de terra. Pel que fa a la cursa de 7 km el recorregut serà un 60 % asfalt, i un 40 % terra., i el recorregut en cadira de rodes es farà  tot sobre asfalt, i l'inici coincideix amb les altres proves, i recorre el mateix trajecte que la cursa de 10 km fins a l'encreuament amb la carretera cap a Vallverd on es girarà i es tornarà pel mateix recorregut

Totes les modalitats de curses i la caminada comencen i acaben al passeig Felip Rodés (davant de l'ajuntament) d’Ivars d'Urgell.

   

Núria Picas, convidada a la Volta de l'Estany d'Ivars i Vila-sana
comentaris