Una obra de Lluís Cera recordarà les víctimes de la Covid a Linyola

La diada de Tots Sants en aquests espais, professors i professores de l’Escola de Música municipal de Linyola interpretaran en directe diferents peces instrumentals en les franges de quinze minuts de les onze a la una del migdia, i de les quatre a les sis de la tarda 

Lluís Cera i Jaume Suau autors monument de Linyola ©Territoriscat
photo_camera Lluís Cera i Jaume Suau autors monument de Linyola ©Territoriscat

L’Ajuntament de Linyola inaugura aquest dissabte dos nous espais en el recinte del cementiri, el primer per retre homenatge a les persones que han perdut la vida, i també les afectades per la Covid, en aquesta primera part s’hi troba l’obra que ha realitzat l’escultor Lluís Cera.

L’escultor barceloní destaca en el seu coneixement de la tècnica pètria i dels metalls, des d’uns inicis figuratius solca cap a una confeccionada abstracció, on la sinuositat lumínica s’escola entre formes serpentines que tergiversen i arrissen elements indúctils.

L’obra l’acompanya un poema compost pel bellvisenc i president de Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà, Jaume Suau

El segon espai destinat al dol perinatal, el centra un treball de l’ivarsenc multidisciplinari, Erik Schmitz. Nascut a Alemanya i criat a la plana de Lleida, es va especialitzar principalment en escultura, però durant els seus estudis a Ciutat de Mèxic, també va aprendre les tècniques del gravat i l’estampació. Darrerament treballa en instal·lacions destinades a espais públics.

En aquest espai, Linyola ha organitzat per la Diada de Tots Sants un homenatge a totes aquelles persones que han mort, i a aquells familiars i amistats que, per les restriccions sanitàries, han pogut tenir poc o nul acompanyament.

Obra d'Erik Schmitz al cementiri de LinyolaProfessors i professores de l’Escola de Música municipal de Linyola interpretaran en directe diferents peces instrumentals en les franges de quinze minuts de les onze a la una del migdia, i de les quatre a les sis de la tarda.

comentaris