27.05.2022 |
Territoris.cat

Obren al trànsit el pas sobre la via de tren a Bell-lloc

A partir de dijous 24 de setembre, els vehicles podran circular amb restriccions per aquesta carretera que comunica amb Bellvís

Pont Bell-llloc
Les obres al pont ja es troben a la seva fase final
Obren al trànsit el pas sobre la via de tren a Bell-lloc

La carretera LV-3311, que va de Bellvís a Bell-lloc, s’obrirà al trànsit amb restriccions a partir de dijous 24 de setembreLes obres de millora del pas superior sobre la via del tren que la Diputació de Lleida desenvolupa en aquest punt avancen a bon ritme i ja es troben en la seva fase final.

Amb un pressupost de més de 500 mil euros, l'obra inclou l'eixamplament de la calçada i una passarel·la per a vianants

L'obra, el pressupost de la qual puja en total a 529.313 euros, ha contemplat l’eixamplament del tauler de pas de la calçada per a vehicles, que passa dels 7,20 als 8,10 metres d’amplada. A més, s'incorpora una passarel·la per a vianants adossada a l’estructura actual, de 2,06 metres d’amplada, per millorar les condicions de pas dels vianants que utilitzen la infraestructura per accedir a les urbanitzacions situades a ambdós costats del ferrocarril.

Cal recordar que part de les obres a l’estructura es van executar en horari nocturn per qüestions relacionades amb la seguretat de la línia de tren, d’acord amb l’autorització atorgada per ADIF.

En aquests moments només resta finalitzar el lateral de la passarel·la de vianants on se seguirà treballant amb les corresponents proteccions fins a la finalització de la totalitat de les obres.

Obren al trànsit el pas sobre la via de tren a Bell-lloc
comentaris