04.07.2022 |
Territoris.cat

Obres de reforma de la plaça Major del Palau d'Anglesola

L'Ajuntament destina una partida de 123.000 euros, part dels quals provenen del PUOSC, a la reforma total de la xarxa de sanejament i la millora del ferm de la plaça.

Imatge de la plaça Major del Palau d'Anglesola.
Imatge de la plaça Major del Palau d'Anglesola.
Obres de reforma de la plaça Major del Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha adjudicat les obres de reforma de la plaça Major, una actuació que comporta la substitució de la xarxa de sanejament, tan pel que fa a la canonada principal que connecta amb els carrers Sant Joan i la Font, com les escomeses dels domicilis. L'obra es completarà amb la pavimentació col·locació i d'embornals que recullin les aigües de pluja.

El projecte també s’ubicarà una rampa i un nou accés a l’església alhora que s’enjardinarà el seu entorn. S’adequaran places d’aparcament a fi d’optimitzar l’espai que ara ocupen els antics escocells dels arbres que també se substitueixen.

Cal ressaltar també la supressió de voreres a fi de facilitar l’accessibilitat i la mobilitat. D’aquesta manera, el conjunt serà arquitectònicament una continuació del carrer Sant Josep que va ser reformat fa poc més d’un any.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que aquest projecte, elaborat pels tècnics del Consell Comarcal i que porta per títol “Projecte bàsic i d’execució de millora del sanejament de la Pl. Major i ordenació de la seva circulació, Fases I i II”, restava pendent d’execució i correspon la seva 1a fase al PUOSC de l’any 2011 mentre que la 2ª correspon al PUOSC de l’any 2012. “El cost total de l’obra és de 128.850 euros, dels quals rebrem una subvenció de 75.150 euros, mentre que la resta va a càrrec del municipi, i repercutirà una petita part als veïns afectats”, finalitza Meseguer.

Obres de reforma de la plaça Major del Palau d'Anglesola
comentaris