27.11.2021 |
Territoris.cat

Òmnium Cultural prorroga l'Escape Room de Lo Parrot, i organitza la Botifarrada Suprema

Participants en l'Escape Room Lo Parrot - el Bandoler, a Mollerussa
Participants en l'Escape Room Lo Parrot - el Bandoler, a Mollerussa
Òmnium Cultural prorroga l'Escape Room de Lo Parrot, i organitza la Botifarrada Suprema

La secciò d'Òmnium Cultural a Mollerussa ha organitzat una Botifarrada Popular, un acte més dels que l'entitat a imcrementat a tot el país, desprès de que la fiscalià questionés la legitimitat de les trobades populars i gastronómiques. La convocatòria, que tindrà lloc el divendres 7 de juny a les nou del vespre, també preten ser una rehibindicació dels drets i les llibertats, com senyal de protesta contra els que volen limitar la forma de ser dels catalans i l'exercici de la llibertat d'expressió, el dret de manifestació o el dret a l'autodeterminació.

Participants en l'Escape Room Lo Parrot - el Bandoler, a Mollerussa 2En la trobada es prepararan dos-cents entrepanst de botifarra a la brasa, i el cost d'aquests aniran a col·laborar amb la Caixa de Solidaritat, un fons popular que serveix per fer front a les despeses jurídiques o responsabilitats econòmiques que s'exigeixen a persones físiques com a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés. Esta previst que participin en la botidarrada, representants d’Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa les famílies dels presos i exiliats polítics, de l’Associació de Foment de Caixa de la Solidaritat, i d’Òmnium Cultural.   

El mateix cap de setmana, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Mollerussa, prorroguen l'Escape Room amb la temàtica de Lo Parrot:el Bandoler, el joc d'enginy en el que hi van participar més de tres centes persones durant la Festa Major. Les persones interesades en participar en l'experiència, es podran incriure en el web [email protected], i reservar l'espai, pel divendres 7 de juny de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, o el dissabte, i diumenge, de les 11 del matí a la 1 del migdia, o de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

Exposició Judici a la Democràcia que presenta Òmnium CulturalPer completar la iniciativa, els organitzadors han instal·lat l'exposició Judici a la Democràcia, els drets perseguits, en el Bar del Pavelló Pla d'Urgell. Es tracta de dotze plafons que mostren d’una forma molt visual i entenedora que la macrocausa judicial contra els líders de les entitats sobiranistes i dels partits independentistes catalans està plena d’irregularitats i vulneracions flagrants i constants de drets fonamentals. 

    

    

Òmnium Cultural prorroga l'Escape Room de Lo Parrot, i organitza la Botifarrada Suprema
comentaris