Onze corals participen en el cicle de concerts de Nadal organitzat pel Consell Comarcal

El cicle té previst, recorre totes els municipis de la comarca, en els que es duran a terme concerts i misses cantades al llarg de les festes nadalenques.

El president Francesc Fabregat amb els representants de les corals de la comarca.
photo_camera El president Francesc Fabregat amb els representants de les corals de la comarca.

Les festes nadalenques de tots els municipis del Pla d'Urgell tornen a comptar un cop més amb l'acompanyament dels grups vocals de la comarca, que amenitzaran actes i celebracions. Una iniciativa, que des de fa 24 anys impulsa el Consell Comarcal, i en la que hi participen onze conjunts vocals.

El cicle s’iniciarà aquest dimecres 17 en la residència Can Jaques de Mollerussa, amb el concert que oferirà el Grup Ressò de l’Albada i clourà el dia de Reis

Al llarg de les festes nadalenques les corals Cor Absis i Cor Àuria, coral de Miralcamp, Coral Espiga d’Or, Coral Flor de Lli, Coral Sant Isidori, Coral Santa Maria, Coral Verge de Lliri, Grup Ressò de l’Albada, Orfeó Golmesenc, i l’Orfeó Renaixença– així com la coral intercomarcal Veus del Pla, oferiran concerts i misses cantades arreu del Pla d’Urgell. Tots els concerts són gratuïts i oberts a tots els públics.

comentaris