22.09.2019 |
Territoris.cat

El Palau d’Anglesola construeix un bany adaptat al pavelló poliesportiu

La instal·lació aprofita un recinte annex als actuals serveis que ara no estava utilitzat i inclou un canviador de bolquers per a nadons

L'actuació millorarà l’accessibilitat al Poliesportiu Municipal
L'actuació millorarà l’accessibilitat al Poliesportiu Municipal
El Palau d’Anglesola construeix un bany adaptat al pavelló poliesportiu

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola construeix un bany adaptat al pavelló poliesportiu. La instal·lació, aprofita un recinte annex als actuals banys i que ara no estava utilitzat. En aquest bany adaptat per a persones minusvàlides també hi haurà un canviador de bolquers per a nadons.

D’aquesta manera, es millora notablement l’accessibilitat al Poliesportiu Municipal per part del públic amb discapacitat i es dóna un nou servei a les famílies que portin els més petits a les instal·lacions. 

L'obra té un pressupost de 7.980 euros

L’obra s’ha adjudicat per un pressupost de 7.980 euros, que anirà a càrrec de l’Ajuntament, i una subvenció del Consell Català de l’Esport, que representa el 82% del total.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, va explicar que amb aquesta construcció “l’Ajuntament dóna compliment al qual disposa la legislació vigent sobre l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques".

Comentarios