25.01.2021 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola organitza la primera Cursa de Sant Blai

El Club Esportiu el Palau d'Anglesola s'ha vist obligar a incrementar en un centenar les inscripcions, per la demanada de participació, amb la qual cosa s'arribarà als 400 participants 

Presentació de la Cursa de Sant Blai a la Diputació de Lleida
Presentació de la Cursa de Sant Blai a la Diputació de Lleida
El Palau d'Anglesola organitza la primera Cursa de Sant Blai

El Palau d'Anglesola ha organitzat pel diumenge 31 de gener la primera Cursa de Sant Blai, una prova atlètica que impulsa el Club Esportiu el Palau d'Anglesola, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat i la Diputació de Lleida. Una convocatòria que ha superat totes les previsions, ja que la inscripció que s'havia programat de 300 participants s'ha agut d'incrementar en un centenar, a causa de la demanda de participació.

La cursa tindrà un recorregut de 10 quilòmetres en trams de terra i d'asfalt, pel terme municipal del palau d'Anglesola, i és considerada com la més plana de la demarcació de Lleida.

La bona acollida de participants, garanteix la continuïtat de la prova, segons els organitzadors, que tenen previst incorporar noves modalitats en pròximes edicions, com un recorregut de cinc quilòmetres.

El regidor de l'àrea d'Esports Batista Pou, ha explicat que la cursa compta amb la col·laboració de molta gent del poble, la qual s'ha implicat molt en aquest projecte. Pou ha afegit que s'han coordinat gairebé 80 voluntaris per tal que aquell dia tot vagi com la seda. Les tasques dels voluntaris són diverses, com ara la de tallar carrers i orientar corredors, repartir dorsals, repartir obsequis, donar esmorzars, servei de guarda-roba, animació, senyalització de la zona d'aparcament, acollida.

Per la seva banda, l'alcaldessa Montserrat Meseguer ha agraït la gran tasca de la setantena de voluntaris del Palau d’Anglesola que aquests dies col·laboren amb el consistori i la regidoria d’esports per poder aconseguir l’èxit de la cursa.

El Palau d'Anglesola organitza la primera Cursa de Sant Blai
comentaris