26.11.2020 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola inaugura el nou Consultori Mèdic

A la comarca del Pla d'Urgell, la Diputació ha millorat recentment els consultoris de Golmés, Linyola, Fondarella i Ivars d'Urgell, al marge del del Palau d'Anglesola.

Joan Reñé, Josep M. Huguet i Montserrat Meseguer visiten l'equipament
Joan Reñé, Josep M. Huguet i Montserrat Meseguer visiten l'equipament
El Palau d'Anglesola inaugura el nou Consultori Mèdic

Joan Reñé i Montserrat Meseguer descubreixen la placa commemorativaEl president de la Diputació, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge el nou consultori mèdic del Palau d’Anglesola, un edifici de nova construcció que ha comportat per part de la corporació lleidatana una inversió de 341.389 euros, dels quals la Diputació ha finançat 324.495 euros i la resta (16.894 euros) ha estat assumida per l’Ajuntament del Palau d’Anglesola.

Als 324.495 euros s’han de sumar 16.462 euros més que la corporació ha aportat per a l’adquisició de l’equipament necessari i 16.751 euros per subvencionar el cost de la redacció del projecte.

L'alcaldessa del municipi, Montserrat Meseguer, ha posat en valor la col.laboració i la implicació de la institució amb els pobles per tal de dotar-los dels màxims serveis de qualitat. A la comarca del Pla d'Urgell, la Diputació ha millorat recentment els consultoris de Golmés, Linyola, Fondarella i Ivars d'Urgell, al marge del del Palau d'Anglesola.

Nombrós públic va assistir a la inauguració del Centre Mèdic del Palau d'AnglesolaPer al president Joan Reñé, aquestes actuacions rauen en la voluntat de la corporació de garantir 'des de la proximitat els millors serveis per als ciutadans', especialment en un territori que com Lleida 'concentra una tercera part del territori de Catalunya i només el 6% de tota la seva població'.

El consultori del Palau d'Anglesola està adossat a l'edifici de l'Ajuntament, i amplia notablement les instal.lacions on fins ara es passava consulta. Precisament, l'equip de govern l'ha impulsat per atendre les necessitats actuals i futures de creixement de la seva població.

El Palau d'Anglesola inaugura el nou Consultori Mèdic
comentaris