La Mostra de Formatges del Palau d'Anglesola reuneix als artesans del territori

Bon volum de vendes en la Mostra de Formatges artesans del Palau d'Anglesola
photo_camera Bon volum de vendes en la Mostra de Formatges artesans del Palau d'Anglesola

La recuperació de la Mostra de Formatges Artesans del Palau d'Anglesola va constatar l'interès del públic per aquest producte gastronòmic, ja que el mal temps que va protagonitzar el cap de setmana no va impedir que un nombrós públic visités la convocatòria del Pla d'Urgell.

El director territorial d'Agricultura, Ferran de Noguera, inaugurava la cinquena edició de la Mostra, acompanyat de l'alcaldessa, Montserrat Meseguer, en la que hi van participar una desena de productors d'arreu de Catalunya, encapçalats per l'elaborador local Formatges Camps.

Mostra Formatges Artesans El Palau d'AnglesolaLa Mostra va compaginar el besant comercial amb tastos i degustacions de les varietats de formatges presents en el certamen, que es van poder maridar amb els vins del celler Castell del Remei i les cerveses Matoll de Belianes. També en van organitzar tallers de gastronomia infantil i xerrades sobre les propietats del formatge.

L'àrea professional la va protagonitzar Laura Roca, amb una xarrada al voltant de la importància del formatge en el món de la cuina.

Els establiments de restauració del Palau, van organitzar el dissabte un sopar a base de tapes elaborades amb formatge que també es va poder combinar amb els vins del Castell del Remei, Vinya els Vilars i Cervesa Matoll.

Comentaris